ISPLIVALI DETALJI OPTUŽNICE PROTIV MARKA MILJKOVIĆA: Luna mu je prešla preko ove SKANDALČINE, a evo šta se tada ZAISTA DEŠAVALO!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 11.10.2024 | 12:30


Vređao policajce u vidno alkoholisanom stanju.

Foto: ST/Tamara Pavišić/printskrin
ISPLIVALI DETALJI OPTUŽNICE PROTIV MARKA MILJKOVIĆA: Luna mu je prešla preko ove SKANDALČINE, a evo šta se tada ZAISTA DEŠAVALO!

Bivši rijaliti učesnik i suprug pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani, Marko Miljković ostao je upamćen i po nedavnom skandalu sa komšijama nakon kog je u vidno alkoholisanom stanju vređao policajce. Zbog ovog je tada i priveden, a sada je u svojoj Instagram  priči podelio fotografiju dokumenta koji detaljno objašnjava optužbe protiv njega.

Miljković navodi da je napravio prekršaj iz čak tri člana.

Foto: Instagram printscreen

Luna Đogani je Marku Miljkoviću prešla preko ovog skandala

Naime, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv njega zbog napada na službeno lice.

Prema navodima dokumenta, policijski službenici su ga zatekli u alkoholisanom stanju, nakon čega je usledilo vređanje, odbijanje alkotesta i pretnje.

Međutim, sa vremenske distance, Miljković je uz šalu na društvenim mrežama komentarisao ovaj slučaj.

- Da li ovo liči na mene - stoji u opisu uz dokumnet koji je Marko javno pokazao.

Foto: printskrin instagram

Marko Miljković objavio dokument koji objašnjava optužbe protiv njega

Tužilaštvo je Trećem osnovnom sudu predložilo da se Miljković proglasi krivim i osudi na kaznu zatvora od sedam meseci, uz uračunato vreme provedeno u zadržavanju nakon hapšenja.

Prema zvaničnom izveštaju, policija ga je odmah privela nakon incidenta, a on je nastavio sa nasilnim ponašanjem, čak i u policijskoj stanici, što je rezultiralo zadržavanjem od 48 sati. Nakon puštanja iz pritvora, Miljković je podelio svoje iskustvo na društvenim mrežama, ističući susret sa sudijom koji mu je odredio šest meseci zatvora, ali je ta presuda na kraju odbijena.

U svojoj objavi na Instagramu, Miljković je podelio sliku sudije koji je želeo da mu odredi kaznu zatvora od šest meseci, ali je istakao da je ta presuda na kraju odbačena. Uz to, izneo je svoje mišljenje o susretima sa sudijom, nazivajući to "nekom vrstom karme".

Ovaj slučaj je privukao pažnju javnosti i pokrenuo različite reakcije na društvenim mrežama, a Marko Miljković je i dalje aktivan na Instagramu, deleći svoje stavove i iskustva sa pratiocima.

BONUS VIDEO: