ANA SE OGLASILA NAKON VESTI O POMIRENJU SA ZVEZDANOM: Mnogima je promakla JEDNA STVAR sa zajedničke fotografije!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 13.10.2024 | 10:00


Ćurčićeva zaintrigirala javnost objavom.

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages
ANA SE OGLASILA NAKON VESTI O POMIRENJU SA ZVEZDANOM: Mnogima je promakla JEDNA STVAR sa zajedničke fotografije!

Nakon vesti da se bivši par Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić, koji je učestvaovao u "Zadruzi 6", nakon brutalnih svađa i iznošenja prljavog veša u javnost, pomirio, osvanula je Anina objava koju su mnogi doveli u vezu sa ovom informacijom. 

Naime, iako se ni Ana ni Zvezdan još nisu zvanično oglasili povodom pomirenja, društvene mreže su usijane od spekulacija pošto je objavljena zajednička fotografija ovog para

Kada je Ana objavila ljubavni citat na svom profilu, to je izazvalo brojne reakcije i spekulacije.

- Menjaćeš stotine mojih ćutanja za samo jedan bes - postavila je Ćurčićeva u svojoj Instagram priči što je ostavio mnoge u nedoumici da li je ovo okačila u znak pomirenja sa Zvezdanom ili se samo radi o spletu okolnosti.

Foto: printskrin instargam

Ana Ćurčić zaintrigirala javnost objavom posle vesti o pomirenju sa Zvezdanom

S druge strane, Zvezdan je na svom profilu objavio sliku oca Moke Slavnića, čiji komentar povodom ove situacije nije izostao.

- Kratko ću reći, ja sam uvek za ljubav - izjavio je Moka za "Alo" i time dodatno podgrejao interesovanje javnosti za ovaj slučaj.

Podsetimo Zvezdan i Ana su dugo bili na ratnoj nozi nakon što je Zvezdan prevario Ćurčićevu u rijalitiju, a ona kasnije i sama postala deo "Zadruge 6".

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Čurčić ostala zagonetna

Vest o njihovom pomirenju šokirala je javnost, naročito zbog prethodnih optužbi za nasilje i tužbi koje su bile iznete u javnost. 

Ipak, mnogima je promakla jedna stvar u vezi njihovog pomirenja, pa neki smatraju da je ipak samo reč o marketinškom potezu.

Iako je objavljen selfi Ane i Zvezdana, primetno je da bivša zadrugarka nijednog trenutka nije imala osmeh na licu, kao i da je njihova zajednička fotografija nastala jer je Slavnić, po svemu sudeći, učesnik novog projekta na kom, između ostalog, radi i Ćurčićeva.

BONUS VIDEO: