STRAVIČNI DETALJI POMIRENJA ANE I ZVEZDANA: Oktriveno sve o KRIVIČNIM DELIMA koje je napravila, a zbog OVOGA ne priča sa ćerkom!


IZVOR: Republika/O. B. - 14.10.2024 | 08:55


Marko Đedović žestoko opleo po Ani Ćurčić!

Foto: ATA Images
STRAVIČNI DETALJI POMIRENJA ANE I ZVEZDANA: Oktriveno sve o KRIVIČNIM DELIMA koje je napravila, a zbog OVOGA ne priča sa ćerkom!

Prošle noći u emisiji ,,Izbacivanje" Marko Đedović kao gost kod voditeljke Dušice Jakovljević, progovorio je o sukobu sa Anom Ćurčić. Ono što je razbesnelo čitavu naciju jeste to što je Ana objavila fotografiju sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem, za kog je tvrdila da ju je maltretirao, tukao, uvlačio u mnoga zlodela. 

Đedović je istakao da je Ana prikriveni dželat u ulozi žrtve, pa izneo niz tvrdnji o njenom odnosu sa Zvezdanom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović o Ani Ćurčić

 

- Nije kao po ko zna koji put glumata žrtvu, kao neki što su pokušali da obmanu javnost, mislim na žvalavu Anu Ćurčić i sa njenim glupavim pričama. Traži se zabrana prilaska, a onda kao dokaz poseduješ sliku sa nekim ko te je zlostavljao. To je dželat u ulozui žrtve, ofucane, po priči i vizuelnom doživljaju. Pričaš o vezivanju za radijator kosom, obmanjuješ žene koje su stvarno žrtve nasilje i ti se sa takvim ljudima sprdaš, a onda tražiš pisma, koja Milena donosi u Amidži šou, u kojima nema ništa. Tako žvalava tražiš zabranu prilaska, šta je sa tim tužbama? Šta bi od svih tih tužbi? - poručio je Đedović, pa nastavio:

Foto: ST/Nemanja Pančić/Nikola Mutic

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić se pomirili

 

- To je takva zamena teza, dželati oblače kostim žrtve, a sa Zvezdanom sam i pričao, gostovali smo na Red televiziji, sve moguće što je urađeno, je urađeno njemu. Ona je bila i saučesnica u krivičnim delima, o kojima je pričala. Te žvalave i njanjave, ja više volim stav kao što ima Milica Veličković. Ja znam mnoge stvari koje se dešavaju, o kojima ne želi da priča. Ona se sprdao sa žrtvama nasilja, neko ko je tražio 100.000 evra, umesto da stavi sliku unučeta, ali ne priča sa ćerkom, ona objavljuje slike sa Zvezdanom Slavnićem. 

BONUS VIDEO: