CAR U SUZAMA ZBOG ĆERKE LEONE: Emotivna objava nikoga nije ostavila ravnodušnim! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 17.10.2024 | 14:30


Filip se oglasio na poseban datum!

Foto: Instagram.com
CAR U SUZAMA ZBOG ĆERKE LEONE: Emotivna objava nikoga nije ostavila ravnodušnim! (FOTO)

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", porodila se pre šest meseci i na svet donela ćerku, kojoj su Filip Car i ona dali ime Leona. Beba je nakon porođaja imama 55 cm, a bila je teška četiri kilograma. Iako su Aleks i Car tada izgladili odnose, u međuvremenu je došlo do novih sukoba, pa su defitinivno odlučili da stave tačku na ljubavni odnos.

Foto: Instagram.com

Leona danas

Filip se danas oglasio na društvenoj mreži Instagram i podelio fotke male Leone. Prvo je objavio njenu fotku uz pesmu Olivera Dragojevića "Anđele moj".

Potom je objavio njihovu zajedničku fotku. 

- Šest meseci. Tek je život ispred nas, to ti ćaća obećava - napisao je Filip i dodao nekoliko emotikona srca.

Foto: Instagram.com

Car i Leona

Preko objave je dopisao i "još devet dana" (do susreta sa njom), te dodao emotikon koji plače, emotikon bicepsa i emotikon srca. 

Iako se pričalo da se pomirio sa Majom Marinković, on je nedavno naveo da to nije istina, te da živi skromno, ali momački, a progovorio je i o Aleksandri.

- Pročitao sam puno netačnih navoda i glasina, ne samo vezano za nju, već i za druge osobe, ali hvala Bogu ništa od toga nije istina. Samac sam već neko vreme, živi se skromno, ali nekako momački. Treniram, kod kuće sam, život mi nikad nije monotoniji tako da nisam zabavan medijima. Ja nisam sa tom osobom, dok me ne spominje, neću ni ja nju spominjati, nemam potrebu ništa loše da pričam, dobijao sam salvu uvreda od ljudi i mene je sve to zateklo jer ne znam kako je sve to krenulo. Nakon snimka sa treninga krenula je neka poveznica sa Majom - rekao je Filip.

- Javio mi se Aleksandrin dečko i bio je sasvim kulturan. On nije mnogo stariji od mene, tako da je uticao da se spusti lopta, ja sam nezgodan kad neko ide đonom na mene tako da sam stvarno navijao da se digne bela zastavica, mene je čovek kontaktirao i ja sam zaista spustio loptu zbog deteta i svega. Ona je mene ispoštovala u svemu što smo se dogovorili, poslala mi je slike sa detetom i nekako mislim da situacija ide na bolje. Ja ne mogu da uprem prstom na nju što je našla nekog novog, taj neko je jedna zdrava i normalna osoba koja čvrsto stoji i realna je - ispričao je Filip Car.

BONUS VIDEO: