PRVE SLIKE DENIZ DEJM NAKON ŠTO JE DEPORTOVANA IZ AMERIKE! Vukla sama kofere po aerodromu, stajling mnoge ostavio bez teksta (FOTO)


IZVOR: Predrag RADOSAVLJEVIĆ - 18.10.2024 | 18:00


Kako se jasno vidi na fotografijama, ona nije bila baš najraspoženija.

Foto: ST/Nemanja Pančić
PRVE SLIKE DENIZ DEJM NAKON ŠTO JE DEPORTOVANA IZ AMERIKE! Vukla sama kofere po aerodromu, stajling mnoge ostavio bez teksta (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i kreatorka sadržaja za odrasle, Deniz Dejm, suočila se sa neprijatnim iskustvom tokom posete Sjedinjenim Američkim Državama. Na aerodromu je starletu zaustavila policija radi rutinske kontrole, ali se situacija neočekivano zakomplikovala, što je rezultiralo njenim pritvaranjem. Nakon dodatnih provera, doneta je momentala odluka o njenoj deportaciji iz zemlje.

Ona je sada stigla u Beograd, a naša ekipa uhvatila ju je na aerodromu po dolasku. Deniz je bila oskudnije odevena, a morala je sama da vuče svoje kofere. Kako se jasno vidi na fotografijama, ona nije bila baš najraspoženija, što je i za očekivati, s obzirom na to kroz šta je sve prošla u poslednje vreme.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Ona se ranije oglasila za medije, pa je ispričala šta se zapravo desilo.

- Osećam se katastrofalno, policajac mi je sve vreme govorio da sam prostitutka, i stalno ponavljao da je prostitucija zabranjena u USA. Bilo je jezivo, u Ameriku sam se uputila jer tamo imam sajber švalera i tamo živi. To je trebalo da bude naše prvo upoznavanje, pa se sada nalazim u krugu porodice koja mi je pomogla da prođem kroz taj fijasko - rekla je Dejmova, preneo je Blic.

Foto: instagram.com/denisedameofficiel

Deniz Dejm

 

Podsećanja radi, starleta je na društvenoj mreži Instagram podelila svoje emotivno iskustvo, otkrivajući da je policija navodno pronašla njen profil na "Onlifansu", a kako dalje otkriva, to je bio razlog zbog kojeg su je zadržali.

Adio Amerika za mene. Našli su moj profil na "Onlifansu" i neće da me puste. Pronašli su moj telefon, moj profil i poruke tamo. Mislili su da sam došla da bih radila na crno i to je to za mene. Sada moram nazad... Bila sam u pritvoru preko noći, rekli su mi: "Gospođo, nije Amerika za Vas". Sada čekam da me puste kući. U pritvoru je bilo strašno, hladno, skoro pa sam se smrzla. Tu sam sa policijom. Nisam uspela... Šta sam ja uradila i šta je moj "Onlifens" kriv? - govororila je Deniz kroz suze u snimcima koje je javno objavila.

BONUS VIDEO: