BIVŠA RIJALITI UČESNICA SE NIJE KUPALA SEDAM DANA! Do danas svi pamte njene svađe, a evo koliko se promenila od učešća u Velikom Bratu (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 20.10.2024 | 09:30


Dragica je u "Velikom bratu" kidala živce takmičarima!

Foto: printscreen
BIVŠA RIJALITI UČESNICA SE NIJE KUPALA SEDAM DANA! Do danas svi pamte njene svađe, a evo koliko se promenila od učešća u Velikom Bratu (FOTO)

Dragica Janičić, nekadašnja učesnica čuvenog rijalitija "Veliki brat" i "Zadruga" pre nekoliko godina potpuno se povukla iz javnosti, te se posvetila svom poslu.

Međutim, privlačila je ogromnu pažnju u ovim formatima, pa se tako gledaoci i dan dan sećanju njenih svađa i ponašanja pred kamerama.

 

Ono što je mnogima takođe ostalo u sećanju jeste činjenica da se nije kupala po sedam dana kada je bila u rijalitiju, što je ona oštro demantovala navodeći da su to bile samo podle priče njenih cimera koji je nisu voleli. 

Dragica je u "Velikom bratu" kidala živce takmičarima, a tokom jedne žestoke svađe sa cimerkom Jovanom Pavlović povela se tema o njenoj nehigijeni.

Foto: printscreen

Dragica Janičić

 

Ona je imala brojne svađe sa cimerima, a nekoliko puta se i skidala u rijalitijima.

Inače, Dragica je govorila i da je spisateljica koja ima nekoliko svojih knjiga, a posle duže pauze 2017. pojavila se u "Zadruzi" potpuno dugačija, a otkrila je i čime se bavi.

- Bavim se hortikulturom iliti cvećarstvom, ponekad i izradom garderobe ručnom. Nemam neko klasično zanimanje. 

- Po mom mišljenju jedini rijaliti koji je prosto nemoguće nadmašiti je Veliki Brat jer to je rijaliti koji je vrlo kvalitetno odrađen eksperiment sa akcentom na psihološkom stanju učesnika i neretko se može pomoći istima da odrastu, sazre, postanu tolerantniji i kvalitetniji ljudi - rekla je Dragica jednom prilikom. 

BONUS VIDEO: