VIŠE JE NI NAJBLIŽI NE PREPOZNAJU! Aleksandra Nikolić ne staje sa intervencijama, fanovi se pitaju šta je sledeće!


IZVOR: Republika/Š. P. - 20.10.2024 | 14:00


Aleksandra Nikolić je promenila lični opis.

Foto: Printskrin/RTV PINK
VIŠE JE NI NAJBLIŽI NE PREPOZNAJU! Aleksandra Nikolić ne staje sa intervencijama, fanovi se pitaju šta je sledeće!

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", nedavno je oduševila svoje fanove objavom na Instagramu u kojoj se pohvalila novim izgledom trepavica. Nakon što je prošle godine postala majka ćerkice Leone, Aleks se posvetila dovođenju svog izgleda do savršenstva.

Iako je prošla kroz period nakon porođaja kada je nabacila nekoliko kilograma, Aleks se nije predala već je odlučila da se posveti treningu i zatezanju mišića. Njeni fanovi su bili oduševljeni njenom odlučnošću i posvećenošću radu na sebi. POGLEDAJ GALERIJU

Aleksandra često obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o promenama na svom licu i telu, te je njena iskrenost i transparentnost oduvek bila jedna od njenih najjačih karakteristika. Njene objave iz teretane, kao i fotografije u trenerci, inspirišu mnoge da se posvete svojoj fizičkoj aktivnosti i radu na sebi.

Svaka njena objava izaziva lavinu komentara, a fanovi su se saglasili da Aleks izgleda besprekorno čak i u opuštenim trenucima. Njen trud i posvećenost su naišli na veliko odobravanje, a brojni komplimenti na račun njenog izgleda samo su potvrda koliko je njen rad primećen i cenjen.

Istovremeno je vrlo posvećena svojoj mezimici, koja joj je ulepšala život, što Aleksandra neprestano naglašava. Nikolićeva sada uživa u vezi sa novim izabranikom, dok Filip Car ćerku viđa povremeno, kada je u mogućnosti.

BONUS VIDEO: