VOLIM KAD NARKOMANI UMIRU! Poznati komičar ZGROZIO javnost komentarima na račun smrti Metjua Perija: Uživa u TUĐOJ TRAGEDIJI!


IZVOR: Republika - 31.10.2023 | 11:55


Kevin Brennan na stubu srama zbog skandaloznih komentara na račun preminulog glumca.

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia
VOLIM KAD NARKOMANI UMIRU! Poznati komičar ZGROZIO javnost komentarima na račun smrti Metjua Perija: Uživa u TUĐOJ TRAGEDIJI!

Američki komičar Kevin Brenan šokirao je javnost svojim neprikladnim komentarima o nedavno preminulom glumcu Metju Periju. Nakon što je objavljena vijest o smrti slavne zvijezde serije "Prijatelji", Brennan je ismejao tragediju putem društvenih mreža, ostavljajući sve u šoku.

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri

Bivši pisac emisije "Saturday Night Live" napisao je niz poruka na platformi X, između ostalog i ovu:

- Utopio se u vrućoj kadi. Hahahaha - napisao je Kevin n adruštvenim mrežama i sve šokirao.

Njegovo bezobzirno ponašanje izazvalo je gađenje među obožavateljima i ostalom javnošću, koji su bili zgroženi njegovim nedostatkom empatije. Ali to nije kraj njegovom bezobrazluku, Brennan je dodatno šokirao izjavom koju je dao za TMZ.

- Nisam se tome rugao, samo sam mislio da je smiješno. Ali volim kad narkomani umiru - izjavio je. Njegova izjava izazvala je oštre kritike i burne reakcije, jer se činilo da uživa u tuđoj tragediji.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Metju Peri

Kevin, 63-godišnji komičar, koji je domaćin podcasta "Misery Loves Company", izazvao je ogorčenje širom svijeta. Mnogi su mu poručili da se nadaju da će doći sebi i da će se javno izviniti za sve što je napisao i rekao za Perija. Međutim, umesto kajanja Brennan je samo ponovno objavio svoj komentar, poručivši:

- Zvuči zabavno.

Inače, ovakvo neprikladno ponašanje i nedostatak poštovanja prema preminulim i njegovom porodicoma nikada neće biti opravdani.