GLUMAC PRED SMRT PRIREDIO IZNENAĐENJE PRIJATELJIMA: Metju Peri kao da je predosećao tragičan kraj, isplivao JEZIV DETALJ!


IZVOR: Republika/A.N. - 11.11.2023 | 15:30


Činilo se da se Metju Peri fantastično proveo na svom poslednjem odmoru sa svojim prijateljima samo nekoliko nedelja pre njegove tragične smrti.

Foto: Tanjug/AP
GLUMAC PRED SMRT PRIREDIO IZNENAĐENJE PRIJATELJIMA: Metju Peri kao da je predosećao tragičan kraj, isplivao JEZIV DETALJ!

Metju Peri, slavni glumac i jedan od omiljenih likova serije "Prijatelji", preminuo je u 54. godini života, ostavivši svoje fanove širom sveta u šoku. Njegova tragična smrt se dogodila samo nekoliko nedelja nakon što je sa svojim prijateljima proveo fantastičan odmor na Francuskoj rivijeri.

Poslednji odmor Metju Perija bio je ispunjen luksuzom i zabavom. Glumac se pridružio svojim bliskim prijateljima, braći Brajanu i Kristoferu Mareju, njegovoj kćerki Tari Marej i njegovom pomoćniku Keniju Ivamasu, na putovanju koje je uključivalo vožnje jahtama i helikopterom. Na fotografijama sa odmora, vidi se kako se Metju smeje i uživa u društvu svojih prijatelja, dok su zajedno istraživali prelepe gradove i uživali u zadivljujućem moru.

Jedan od Metjuovih prijatelja je podelio na društvenim mrežama fotografije sa odmora, sa komentarom: "Zaboravio sam da objavim o ovom delu leta 2023! Sjajan provod na Medu sa "The Caucus"!" Metju je na to odgovorio sa šalom: "Ništa kao 4 odrasla muškarca koji zajedno plove francuskom rivijerom."

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia

Metju Peri

U popularnim memoarima "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", Metju je govorio o svojim prijateljima Brajanu i Kristoferu Mareju, koji su imali značajnu ulogu u oblikovanju njegovog lika Čendlera Binga u seriji "Prijatelji". Metju je rekao da su mu Marejeva braća pomogla da razvije Čendlerov glas, koji je nazvao "Marej-Perijeva kadenca". U svojoj knjizi, Metju je napisao: "Ne mislim da je preterivanje sugerisati da je Čendler Bing transformisao način na koji je Amerika govorila. Za zapisnik: ta transformacija je došla direktno od Metjua Perija, Krisa Mareja i Brajana Mareja koji su se zezali u Kanadi 1980-ih. Ali samo sam se ja obogatio na tome. Srećom, Kris i Brajan se nikada nisu naljutili zbog toga i još uvek su moji dragi, urnebesni prijatelji."

Nažalost, Metju Peri je preminuo 28. oktobra u svom domu u Los Anđelesu. Njegov pomoćnik ga je pronašao u hidromasažnoj kadi, bez znakova života. Uzrok smrti još uvek nije poznat, jer se čeka toksikološki izveštaj.

Metju Peri će zauvek ostati u sećanju kao talentovani glumac i dragoceni prijatelj. Njegovi prijatelji i porodica će ga pamtiti kao ljubaznog i duhovitog čoveka koji je ostavio neizbrisiv trag u svetu zabave.

BONUS VIDEO: