OVA GLUMICA NIKADA NE NOSI BRUSHALTER! Crvenim tepihom prošetala GOLE GRUDI, pa ostavila sve bez daha!


IZVOR: Republika/Š. P. - 07.02.2024 | 14:00


Florens Pju je pre nekoliko godina izjavila da je "sahranila"brushaltere.

Foto: Tanjug/AP Photo/Marco Ugarte
OVA GLUMICA NIKADA NE NOSI BRUSHALTER! Crvenim tepihom prošetala GOLE GRUDI, pa ostavila sve bez daha!

Glumica Florens Pju, poznata po svojim ulogama u filmovima "Midsommar", "Male žene" i "Dune", privukla je pažnju na premijeri drugog dela ostvarenja "Dune" u Meksiku svojom neobičnom modnom kombinacijom. Karakteristično za nju, Florens je izabrala belu haljinu koja je izazvala dosta komentara zbog nedostatka brusa.

Foto: Tanjug/AP Photo/Marco Ugarte

Florens Pju bacila sve na kolena bez brusa na crvenom tepihu

Poslednjih godina, Florens Pju je javno isticala svoj stav protiv nošenja brushaltera, te je često viđena u providnim izdanjima ili haljinama bez ove odeće. Na premijeri "Dune: Part Two" u Meksiku, glumica je nosila neobičnu belu haljinu koja je kombinovala elemente bele majice bez rukava sa dugačkom suknjom, kompleksnom teksturom i radom. Bez obzira na kontroverze, Florens je ostala dosledna svom izrazu i nije nosila brus.

Nakon što su je prošle godine napali u komentarima na društvenim mrežama zbog njenog izbora odevanja, glumica je odlučila da odgovori na njihov negativan ton. U svom odgovoru na Instagramu, Florens je istakla da je svesna svog izgleda i da se ne plaši da pokaže svoje telo onakvim kakvo jeste. Ovaj stav je izazvao podršku i divljenje kod mnogih njenih obožavalaca.

Foto: Carlos Tischler/ Alto Press / Zuma Press / Profimedia

Florens Pju ne nosi brushaltere i u tome je veoma odlučna

Modni izbor na premijeri "Dune: Part Two" u Meksiku izazvao je živu diskusiju među javnošću. Dok su neki kritikovali njen nedostatak brushaltera, drugi su podržali njen hrabar modni izraz i stav protiv pritiska društva na žensko telo. Ova kontroverza dodatno je istakla Pjuovu hrabrost i samopouzdanje u javnom nastupu.

Florens Pju je još jednom potvrdila svoj status hrabre i nekonvencionalne ličnosti na premijeri filma "Dune: Part Two" u Meksiku. Njen modni izbor bez brusa i otvoreni stav prema sopstvenom telu izazvali su pažnju javnosti i pokrenuli važnu raspravu o slobodi izražavanja i prihvatanju sopstvenog tela.