STRADALA POZNATA MANEKENKA U NESREĆI KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Nećete verovati kako je izgubila život


IZVOR: Republika/P. R. - 28.05.2024 | 22:00


Detalji stravične nezgode ježe do kostiju!

Foto: Printscreen
STRADALA POZNATA MANEKENKA U NESREĆI KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Nećete verovati kako je izgubila život

Venecuelanska manekenka Sintija Najeli Higaredo Bermeho izgubila je život na užasan, ali i krajnje bizaran način nakon što se njena odeća uplelela u brzi voz koji je prolazio dok je ona pozirala odmah pored pruge. Ova 30-godišnjakinja je u trenutku pogibije pozirala u blizini šina, želeći da na pozadini snimaka i fotografija bude brzi voz. Nažalost, ispostavilo se da je stajala previše blizu šina. Umrla je na licu mesta, a kobni incident se dogodio u zapadnom Meksiku.

Služba Hitne pomoći je pozvana na mesto nesreće, ali su mogli samo da konstatuju Sintijinu smrt. Urađena je obdukcija, a potom je telo predato porodici. Policija je obradila slučaj, prikupivši izjave šokiranih svedoka, prenosi "Mirror".

- Sve ukazuje na to da je reč o nesrećnom slučaju. Previše se približila vozu dok je prolazio. Sila je očigledno uspela da privuče njenu odeću i to je dalje dovelo do njene smrti - rekao je državni tužilac meksičke države Halisko Hoakin Mendez Ruiz.

Fotografisanje u blizini saobraćajnica može biti izuzetno opasno, pogotovo ako se ne preduzmu odgovarajuće mere opreza. Ovaj tragičan slučaj nas podseća koliko je važno voditi računa o svojoj bezbednosti prilikom stvaranja sadržaja za društvene mreže ili profesionalne svrhe.

Saveti stručnjaka za bezbednost naglašavaju potrebu da se uvek bude svestan okoline i mogućih opasnosti prilikom fotografisanja na javnim mestima. Takođe, preporučuje se da se nikada ne prilazi preblizu saobraćajnica, posebno prugama, kako bi se izbegle tragične situacije poput ove.

 

BONUS VIDEO: