PREMINUO SLAVNI GLUMAC! RAZORILA GA TEŠKA BOLEST! Fanovi širom sveta se opraštaju emotivnim porukama!


IZVOR: Republika/ D. L. - 07.06.2024 | 10:10


Nikolas Bol je bio poznat po svojim ulogama, kako na sceni tako i na ekranu. Sa više od šest decenija iskustva ostavio je dubok trag u svetu glume. Posebno se istakao ulogama u seriji "EastEnders" i ostvarenju "Žene fudbalera", gde je izuzetnom glumačkom veštinom očarao publiku.

Foto: Adrian Buck / Alamy / Profimedia
PREMINUO SLAVNI GLUMAC! RAZORILA GA TEŠKA BOLEST! Fanovi širom sveta se opraštaju emotivnim porukama!

Glumac Nikolas Bol preminuo je u 78. godini nakon kratke, ali poprilično teške bolesti, potvrdio je njegov agent.

Foto: PA / PA Images / Profimedia

Nikolas Bol

 

Nikolas Bol je bio poznat po svojim ulogama, kako na sceni tako i na ekranu. Sa više od šest decenija iskustva, ostavio je dubok trag u svetu glume. Posebno se istakao ulogama u seriji "EastEnders" i ostvarenju "Žene fudbalera", gde je svojom izuzetnom glumačkom veštinom očarao publiku.

Foto: Adrian Buck / Alamy / Profimedia

Nikolas Bol

 


Jedna od njegovih najpoznatijih uloga bila je uloga šefa bande Terija Bejtsa u popularnoj seriji "EastEnders". Njegov talenat i karizma doneli su ovoj ulozi poseban pečat, čineći je nezaboravnom za mnoge ljubitelje serije.


Iako nas je napustio, Nikolas Bol ostavio je svoj trag i kroz svoj poslednji projekat - dramu "Kraljevstvo pored mora". Njegova posvećenost umetnosti bila je vidljiva kroz svaki njegov nastup, ostavljajući publiku oduševljenom njegovom izvedbom.

Na društvenim mrežama obožavaoci glumca širom sveta su postavljali oproštajne poruke sa fotografijama glumca, te mu zahvaljivali za veliki dobrinos umentosti i za sve što je za života uradio. 

- Neka ti je srećno gde god da sada dalje ideš! Ne mogu da verujem da te više nema! Ceo život sam gledala filmove u kojima si ti i nisam volela one u kojima nisi. Putuj s anđelima i nadam se da ćeš da se pridružiš ekipi velikana, svima onima koji su pre tebe otišli na neko bolje mesto - glasio je jedan od komentara. 

BONUS VIDEO: