UBISTVO U BELOJ KUĆI: Preokreti u istrazi ŠOKIRALI detektive, o ŠOK-SCENAMA se i dalje priča!


IZVOR: Republika/M. P. - 14.06.2024 | 08:30


Čuveni film iz 1997. godine i dalje važi za jedan od najintrigantnijih!

Foto: youtube/printscreen/Warner Bros.
UBISTVO U BELOJ KUĆI: Preokreti u istrazi ŠOKIRALI detektive, o ŠOK-SCENAMA se i dalje priča!

Film "Ubistvo u Beloj kući" (originalni naziv "Murder at 1600") je napeti triler koji je izašao 1997. godine. Radnja filma se odvija u Beloj kući, gde tajna služba istražuje ubistvo jedne mlade žene. Ova filmska priča je ispunjena intrigama, preokretima i napetim scenama, što je učinilo da postane omiljen među ljubiteljima trilera. Pre ubistva dogodio se s*ks.

Foto: youtube/printscreen/Warner Bros.

Vesli Snajps glumi detektiva koji istražuje slučaj

GLAVNI LIKOVI

Glavnu ulogu tumači Vesli Snajps, koji igra detektiva Reginalda Vajlsa, iskusnog istražitelja koji preuzima slučaj ubistva u Beloj kući. Pored Snajpsa, u filmu se ističe i Dajen Lejn, koja igra detektivku Nini Fandis, partnerku Vajlsa. Njih dvoje zajedno pokušavaju da razreše ovaj misteriozni slučaj ubistva.

Sama radnja filma "Ubistvo u Beloj kući" se fokusira na istraživanje ubistva mlade žene koja je pronađena mrtva u Beloj kući. Dok detektivi istražuju ovaj slučaj, otkrivaju da postoji mnogo više složenih veza i tajni nego što su očekivali. Svaki korak ih vodi ka novim otkrićima i neočekivanim preokretima, što dodatno pojačava napetost i neizvesnost.

Foto: youtube/printscreen/Warner Bros.

U filmu se do samog kraja dešavaju preokreti

Ono što izdvaja ovaj film su napetost koja se oseća tokom celog trajanja, kao i neočekivani preokreti koji drže publiku u neizvesnosti. Svaki lik ima svoje tajne i motive, što dodatno komplikuje istraživanje i otežava detektivima da dođu do istine. Gledaoci će biti držani u neizvesnosti do samog kraja filma, dok detektivi pokušavaju da razreše ovu misteriju.

"Ubistvo u Beloj kući" je triler koji će vas držati prikovane za ekran tokom celog trajanja. Sa sjajnim glumačkim postavom, napetom radnjom i neočekivanim preokretima, ovaj film je definitivno vredan gledanja za ljubitelje trilera i misterija, a o njemu se priča i godinama kasnije.

BONUS VIDEO: