RIJANA PROŠLA PAKAO NAKON POROĐAJA! Pevačica konačno smogla snage da progovori!


IZVOR: Republika/M.B. - 20.06.2024 | 10:00


Muzička zvezda je donela na svet drugo dete 3. avgusta prošle godine.

Foto: www.profimedia.rs
RIJANA PROŠLA PAKAO NAKON POROĐAJA! Pevačica konačno smogla snage da progovori!

Nakon što se drugi put porodila i donela na svet dečaka pevačica Rijana suočila se sa ogromnim problemom, koji je znatno uticao na njen život, ali i karijeru. Muzička zvezda se skoro u potpunosti povukla iz javnosti, pesme je prestala da snima, a u retkim trenucima kada bismo je videli na javnom događaju izgledala je potupuno drugačije.

Kosu je skratila i to ne iz hira, kako je rekla tokom nedavne promocije svoje linije preparata za negu kose, već je za to imala dobar razlog.

- Nisam očekivala da će se gubitak kose dešavati u talasima. Mislila sam da će se jednostavno desiti i da će nakon toga kosa ponovo narasti - izjavila je Rijana za strane medije, pa objasnila, da je zbog toga skratila kosu, kako bi je postepeno oporavljala.

Foto: Instagram.com

 

Iako je u početku nosila razne perike, sada se u javnosti pojavljuje s kratkom, prirodnom kosom, a slične frizure nosila je i ranije, na početku karijere.

Inače, Rijana je objavila da je drugi put trudna tokom nastupa na poluvremenu Super Boula 2023. u februaru. Pevačica je tada izašla na scenu poluvremena Superboula na stadionu Stejt Farm u Arizoni, gde je nosila crveni kombinezon.

Nakon što je primećena kako miluje stomak tokom nastupa, mnogi gledaoci su pretpostavili da ukazuje na trudnoću. Nakon toga ona je potvrdila spekulacije o trudnoći u izjavi za The Holliwood Reporter.

Drugo dete pevačica i reper ASAP Roki dobili su samo godinu dana nakon što je pevačica rodila sina u maju 2022. godine.

 

 

BONUS VIDEO: