SLAVNA LIČNOST POVEZANA SA SMRĆU METJUA PERIJA! Veliki obrt u istrazi, policija otkrila KLJUČNI dokaz!


IZVOR: Republika/M.B. - 21.06.2024 | 16:15


Prethodnih meseci američka policija je radila na otkrivanju identiteta osobe od koje je glumac nabavio drogu nakon koje je preminuo.

Foto: youtube.com/printscreen
SLAVNA LIČNOST POVEZANA SA SMRĆU METJUA PERIJA! Veliki obrt u istrazi, policija otkrila KLJUČNI dokaz!

U istrazi o smrti Metjua Perija dogodio se veliki obrt kada je policija ušla u trag osobi koja je, kako se pretpostavlja, dobavila drogu slavnom glumcu nakon čije konzumacije je on preminuo.

Reč je o za sada neimenovanoj ženi, a strani mediji prenose da je u pitanju slavna ličnost. Navodno, pre dva dana misteriozna žena je više puta bila na inofrmativnom razgovoru u stanici nakon što je policija Los Anđelesa napravila "značajan napredak u svojoj istrazi koja je počela u maju", rekao je izvor za In Touch.

Policija je sa nalogom za pretres otišla do stana misteriozne žene, ali ona nije bila prisutna. Kada se vratila, "potpuno je sarađivala" sa vlastima.

- Policajci su navodno uzeli njen ajfon i kompjuter - rekao je insajder i dodao da je žena "sve predala".

Foto: www.profimedia.rs

Luksuzna vila Metjua Perija u kojoj je preminuo

Izvor je napomenuo da su se žena i zvezda serije "Prijatelji" prethodno sreli na rehabilitaciji, gde su započeli "neočekivano prijateljstvo".

- Ona je angažovala advokate i imala je više sastanaka sa policijom od kada su stigli u njenu kuću sa nalogom za pretres. Ona ne govori ništa o toj situaciji - rekao je insajder.

Foto: Los Angeles County Medical Examiner’s Office / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obdukcioni nalaz

Međutim, izvor je istakao da su istražitelji "morali nešto da znaju da bi dobili nalog i tako se pojavili".

- Teško je reći ili tačno znati koja je bila njena uloga u Metjuovoj smrti, ali ona je uporno insistirala da nije imala nikakve veze s tim - otkrio je insajder.

Podsetimo, Metju Peri je preminuo 28. oktobra 2023. godine u svom domu u Los Anđelesu, u 54. godini. Obdukcijom je utvrđeno da je smrt glumca uzrokovana akutnim dejstvom ketamina i utapanja, a obdukcijom se takođe konstatuje da "nije bilo znakova traume ili sumnje na ubistvo". Glumac je pronađen mrtav u kadu u svom luksuznom domu u Los Anđelesu.

 

 

BONUS VIDEO: