SLAVNI GLUMAC POLIRAO MRTVAČKE SANDUKE! Nećete verovati čime su se poznati bavili pre nego što su postali popularni!


IZVOR: Republika/M.B. - 26.06.2024 | 11:30


Mnogi od njih su danas uspešni pevači i glumci, koji zgrću milione, a nekada su morali da se bore za koru hleba radeći najrazličitije poslove.

Foto: Tanjug/AP
SLAVNI GLUMAC POLIRAO MRTVAČKE SANDUKE! Nećete verovati čime su se poznati bavili pre nego što su postali popularni!

Da bi zaradili za život danas poznati pevači i glumci obavljali su "obične" poslove. Pre nego što su postali slavni mnogi od njih morali su bora za koru hleba i oprobaju se u najrazličtijim profesijama, a možda najbizarnije zanimanje imao je slavni Šon Koneri (1930-2020), koji je polirao mrtvačke sanduke.

Foto: Tanjug/AP

Šon Koneri

Tomas Šon Koneri rođen je 25. avgusta 1930. godine u siromašnoj četvrti Fontejnbridž u gradu Edinburgu. Konerijev otac bio je vozač kamiona, a majka sluškinja. Kada je imao 15 godina Šon je izbačen iz škole pa se pridružio britanskoj ratnoj mornarici. Iako je u školi bio loš učenik u ratnoj mornarici je bio dobar oficir. Nakon što je napustio vojsku posvetio se bodi bildingu, koji mu omogućavao da povremeno radi kao model, a pored toga Koneri je bio fizički radnik, zidar, izrađivač mrtvačkih kovčega, spasilac na plaži i umetnički model na Akademiji likovnih umetnosti.

Foto: Tanjug/AP

Madona

Navodno, škotski glumac je iz opklade proveo noć u mrvačkom sanduku! Prvi posao dobio je sa samo sedam godina, kada je radio kao dostavljač mleka.

Nije samo Koneri morao da se pomuči u životu, pa su tako mnoge poznate ličnosti ušle u svet šoubiznisa prvobitno radeći poslove "običnih" ljudi.

Foto: shutterstock

Margo Robi

Na primer, Madona je prodavala krofne u jednom poznatom lancu restorana, Hju Džekmen je radio kao klovn na privatnim zabavama, a Megan Markl se bavila kaligrafijom. Popularna Barbika Margo Robi prodavala je karte u metrou, Bijonse je radila u salonu lepote, a Opra Vinfri je bila kasirka u supermarketu.

 

 

BONUS VIDEO: