Udala se ćerka slavne glumice! Od bivšeg supruga razvodila se sa STOMAKOM DO ZUBA!


IZVOR: Republika/M.B. - 01.07.2024 | 16:30


Glumica Eva Amuri proteklog vikenda izgovorila je sudbonosno "da" izabraniku Ijanu Hoku u Njujorku.

Foto: Carlos LujáN / Zuma Press / Profimedia
Udala se ćerka slavne glumice! Od bivšeg supruga razvodila se sa STOMAKOM DO ZUBA!

Ćerka slavne glumice Suzan Saradon Eva Amuri ponovo je stala na ludi kamen. Glumica je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Ijanu Hoku u Njujorku, na intimnoj ceremoniji, na kojoj je bilo svega 40 zvanica.

Suzan, kao i njen nekadašnji partner koji je učestvovao u Evinom podizanju Tim Robins, bili su među zvanicama na svadbi koja je bila organizovana u stilu francuskih baštenskih zabava.

- Mi smo i želeli vrlo intimnu ceremoniju, a zatim smo se koncentrisali na našu drugu veliku ljubav, hranu. To je sve što nam je, u stvari, i trebalo: dobra atmosfera, najmiliji ljudi i najlepši ukusi - istakla je Eva za Pipl (People), koja je posle dve godine zabavljanja ovog februara pristala da se uda za Hoka u Parizu.

Inače, Amurijevoj ovo nije prvi brak. Prethodno se zaklela na večnu ljubav proslavljenom fudbaleru Kajlu Martinu 2011. Kada su u novembru 2019. obelodanili da se rastaju, čekali su treće dete. Iako je glumica bila sa stomakom do zuba, Eva i Kajl su odlučili da zauvek stave tačku na svoj brak. To su uradili sporazumno, bez teških reči.

I pošto je razvod ozvaničen 2020, par je svakako ostao u dobrim odnosima. Štaviše, s decom na pojedina putovanja idu zajedno, a s njima je putovao i Evin sadašnji suprug Ijan.

BONUS VIDEO: