PREMINULA MLADA JUTJUBERKA! Borila se sa velikim problemima! Posle razvoda je uradila samo jednu stvar!


IZVOR: Republika/ D. L. - 06.07.2024 | 16:00


Porodica i prijatelji zamolili su za privatnost kako bi se suočili sa svojom tugom, dok su fanovi počeli da se emotivno opraštaju od voljene jutjuberke putem društvenih mreža.

Foto: pixabay.com
PREMINULA MLADA JUTJUBERKA! Borila se sa velikim problemima! Posle razvoda je uradila samo jednu stvar!

Australijska jutjuberka Aleksandra, poznata kao "Pretty Pastel Please", tragično je preminula u 30. godini, ostavljajući iza sebe gotovo 700.000 pratilaca na ovoj platformi. Vest o njenoj smrti objavila je porodica putem njenog Instagram profila, izazvavši ogromnu tugu među njenim fanovima širom sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex (@prettypastelplease)


 

 

U saopštenju porodice, navedeno je da je Aleksandra iznenada preminula,  a to je šokiralo sve koji su je poznavali. Porodica i prijatelji zamolili su za privatnost kako bi se suočili sa svojom tugom, dok su fanovi počeli da se emotivno opraštaju od voljene jutjuberke putem društvenih mreža.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex (@prettypastelplease)

 

Nekoliko fanova primetilo je da je Aleks često bila na udaru negativnih komentara na društvenim mrežama. Ona je otvoreno govorila o teškoćama koje je imala u suočavanju sa okrutnim komentarima i priznala da je teško podnosila kritike. Nakon razvoda, Aleks je odlučila da ostane sama na Tasmaniji, gde je vodila Instagram stranicu o renoviranju njene vikendice iz 1880-ih u Hobartu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex (@prettypastelplease)

 

Aleks je takođe otvoreno govorila o svojim psihičkim problemima, kao i dijagnozi OKP i ADHD. Priznala je da je konačno skupila hrabrost da potraži pomoć i da je prošla kroz težak proces lečenja, deleći svoju borbu sa fanovima.

Izgleda da je "Pretty Pastel Please" ostavila neizbrisiv trag na svojoj publici, a njena prerana smrt podsetila je mnoge da žive život punim plućima. 

BONUS VIDEO: