ĆERKA (20) POPULARNOG GLUMCA PRONAĐENA MRTVA U STANU: Sumnja se na samoubistvo, njen dečko zatekao JEZIV PRIZOR!


IZVOR: Republika/M. I. - 06.07.2024 | 15:44


Prema informacijama koje su prenele vlasti, mlada manekenka je navodno sama sebi oduzela život.

Foto: Printscreen/Instagram/daelena
ĆERKA (20) POPULARNOG GLUMCA PRONAĐENA MRTVA U STANU: Sumnja se na samoubistvo, njen dečko zatekao JEZIV PRIZOR!

Daelena Mekej, ćerka poznatog glumca Dvejna Adveja, preminula je 23. maja, nedelju dana pre svog 21. rođendana. Ova tužna vest privukla je pažnju javnosti širom sveta, a detalji o njenom tragičnom odlasku su potresni.

Muškarac sa kojim je Daelena živela pozvao je hitnu pomoć nakon što je pronašao njeno telo u beživotnom stanju. Prema policijskom izveštaju, on se predstavio kao njen dečko, iako porodica tvrdi da su raskinuli vezu još u januaru. Muškarac je naveo da je napustio stan tokom svađe oko 20 časova, a kada se vratio, zatekao je tragičan prizor.

Prema informacijama koje su prenele vlasti, mlada manekenka je navodno sama sebi oduzela život. Muškarac koji ju je pronašao pokušao je reanimaciju, ali nažalost, nije bilo znakova života. Ova vest je šokirala javnost i izazvala talas saosećanja širom sveta.

Foto: Printscreen/Instagram/daelena

 

 

Daelenina majka, Elejn, oštro je reagovala na navode o samoubistvu i optužila vlasti da nisu pravilno istražile njenu smrt. Ona ističe da se njena ćerka nikada ne bi ubila, naglašavajući time da postoji velika potreba za detaljnom istragom ovog tragičnog slučaja.

Smrt mlade Daelene izazvala je veliku pažnju medija i javnosti, pokrenuvši brojne spekulacije i rasprave o uzrocima i okolnostima ovog tragičnog događaja. Mnogi su izrazili saučešće porodici i istakli važnost pružanja podrške u teškim trenucima gubitka.

Tragični odlazak Daelene Mekej ostavlja dubok trag u svetu zabave, a njena porodica i prijatelji se suočavaju sa bolom i gubitkom. Ostaje da vidimo kakvi će biti dalji razvoj događaja i da li će istina o ovom tužnom slučaju ikada biti u potpunosti otkrivena.

BONUS VIDEO: