KRENULA OD PRODAJE VIBRATORA A SADA NUDI I SVOJE TELO: Glumica već zaradila bogatstvo, a evo šta na to kaže POZNATI MUŽ


IZVOR: Republika/M. Đ. - 06.07.2024 | 22:30


Šokantan biznis popularne pevačice i glumice!

Foto: Instagram.com printscreen
KRENULA OD PRODAJE VIBRATORA A SADA NUDI I SVOJE TELO: Glumica već zaradila bogatstvo, a evo šta na to kaže POZNATI MUŽ

Možda ima nezgodan karakter i uz nju se vezuju brojne kontroverze, ali niko nikada nije osporio sjajan glas i talenat engleske pevačice i glumice Lili Alen (39), kao ni njeno preduzetništvo.

Foto: Instagram.copm/Lily Allen

Lili Alen

Danas peva, glumi, vodi podkast i ostvaruje svoje poslovne ambicije u oblasti ljudske intimnosti i odnosa. Sada je želela da zaradi novac na "OnliFans-u", platformi koja pruža virtuelni prostor pre svega svima onima koji prodaju "sadržaje za odrasle".

Pre nekoliko dana, Alen je na Instagramu podelila priču u kojoj je "odmarala noge" pored rimske fontane di Trevi, uz vezu sa natpisom "La dolce feeta". Igra reči "La dolce vita" vodi posetioce na njen profil na pomenutoj mreži. Alen je odlučila da pretplatnicima naplaćuje 10 dolara mesečno da gledaju njena stopala. Dobiće ekskluzivne fotografije i video zapise njenih nogu.

Objasnila je ideju tokom epizode ​​podkasta "Mis Me?" na "BBC Sounds-u", koji vodi sa dugogodišnjim prijateljem i saradnikom Mikitom Oliverom. Alen je objasnila kako su njene fotografije završile i na stranici "VikiFeet", sajtu posvećenom objavljivanju i deljenju fotografija stopala poznatih i nepoznatih osoba sa "lepim stopalima".

Foto: Instagram.copm/Lily Allen

 

Sajt koji okuplja one sa najčešćim fetišom stopala ima hiljade fotografija. A imali bi i više da nema zakona o zaštiti podataka o ličnosti u Evropi. Alen ima pet zvezdica na sajtu i pripada kategoriji "lepih stopala", a ima glasove više od 2.000 posetilaca sajta.

U stvari, prva osoba koja je rekla Lili da ima lepa, slatka stopala bila je njena pedikirka. Čak se našalila da od njih može dobro da zaradi. Pevačici se to dopalo i tako je započela novi projekat.

Odmah su je zasipala pitanjima šta o tome misli njen suprug, glumac Dejvid Harbor (49), jedna od zvezda hit serije "Stranger Things".

- On misli da je super - objasnila je u podkastu.

- U početku ga to nije preterano interesovalo, samo me je pitao da li me pale noge. Rekla sam ne, ni najmanje. Ali možda ima nešto u vezi sa osećajem moći koji me malo uzbuđuje - priznala je ona.

Profil na "OnliFans-u" nije njen prvi posao vezan za s*ks, a ovo je tema o kojoj je oduvek rado pričala. U svojoj biografiji napisala je kako koristi vibratore na turnejama i preporučila neke od svojih ličnih favorita među igračkama.

Zatim, pre četiri godine lansirala je vibrator "Liberti baj Lili Alen". Prve serije su rasprodate u rekordnom roku, a i danas se mogu kupiti na internetu po ceni od 99 evra.

BONUS VIDEO: