ZBOGOM, LEGENDO! Preminuo slavni glumac, NJEGOV SUPRUG slomljen od bola!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 06.07.2024 | 20:20


Otkriveni detalji tragičnog događaja!

Foto: Pixabay
ZBOGOM, LEGENDO! Preminuo slavni glumac, NJEGOV SUPRUG slomljen od bola!

Glumac Majk Heslin, najpoznatiji po ulogama u seriji "Special Ops: Lioness" i filmu "The Holidai Proposal Plan", preminuo je 2. jula.

 

 

Imao je 30 godina, a tužnu vest je potvrdio njegov suprug Skoti Dajanam, čije je pravo ime Nikolas Džejms Vilson. Rekao je da je Majk preminuo nakon iznenadnog srčanog udara i da je proveo nedelju dana u bolnici pre smrti.

- Majkl je bio mlad, savršenog zdravlja, a doktori nemaju objašnjenje za ono što se dogodilo - rekao je Skoti te dodao:

- Majkl je bio briljantan, nesebičan, talentovan i pravi anđeo čuvar. Bio je pored mene kada sam se borio protiv raka. On je bio prva osoba koju bi neko nazvao ako bi imao dobre vesti da podeli, kao i savršena osoba koju bi nazvali ako vam je zatrebalo rame za plakanje ili savet - posvedočio je..

 

 

Napisao je da su planirali da osnuju porodicu.

- Bio bi najsavršeniji otac na svetu. Ako ikada postanem otac, nazvaću svog sina po tebi i nadam se da ću uspeti da ga vaspitam da postane bar upola čovek kakav si bio - rekao je on, prenosi 24 sata.

Heslin je takođe kreirao i glumio u serijama "U njihovim cipelama: Putovanje u beskućništvo" i "Mlađi". Njegov film "Happy Halloveen" osvojio je nekoliko nagrada na horor festivalima.

BONUS VIDEO: