SLAVNA TIKTOKERKA (29) IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Stigla uznemirujuća informacija, porodica se raspada od tuge!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.07.2024 | 09:00


Popularna TikTokerka je pronađena mrtva u stanu.

Foto: Instagram printscreen/itsevaevans
SLAVNA TIKTOKERKA (29) IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Stigla uznemirujuća informacija, porodica se raspada od tuge!

Javna objava uzroka smrti Eve Evans, poznate "TikTok" zvezde, izazvala je veliku pažnju javnosti. Prema informacijama koje je objavio TMZ, Eva je izvršila samoubistvo u svom stanu u Njujorku 20. aprila, u 29. godini života. Ova tužna vest je potvrđena i od strane Eveine sestre Lile Baumgardner, koja je na Instagramu podelila emotivnu poruku o preminuloj sestri.

Eva Evans je bila poznata po svojoj emisiji "Klab ret" na Amazon prajmu, koja je prvobitno započela na platformi TikTok. Njena popularnost na ovoj društvenoj mreži bila je izuzetno velika, sa preko 14 miliona lajkova na njenoj stranici. Ovaj podatak svedoči o uticaju i popularnosti koju je Eva imala među svojim pratiocima i poklonicima.

Nakon tragičnog događaja, otkriveno je da je Eva podelila svoju traumu nakon samoubistva svog oca. Kroz svoje lično iskustvo, Eva je isticala važnost brige o mentalnom zdravlju i apelovala na ljude da potraže pomoć i rade na sebi kako bi prevazišli traumu i anksioznost. Njene reči su dobile posebno značenje nakon saznanja o njenom tragičnom samoubistvu.

Prva pomoć našla je Evu mrtvu u njenom stanu, nakon što su “dobili ključ od prijatelja koji ju je poslednji put video prethodnog jutra”, prenosi Heavy-com. Evina sestra Lila Baumgardner potvrdila je njenu smrt na Instagramu 21. aprila.

- Juče je moja porodica primila vest da je naša draga, predivna, kreativna, duhovita i brižna Eva, moja prelepa sestra, umrla - navela je Lila.

BONUS VIDEO: