BARBI OSTALA U DRUGOM STANJU! Čuvena lepotica prošetala TRUDNIČKI stomak! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 08.07.2024 | 08:25


Margo Robi čeka svoje prvo dete sa Tomom Ekerlijem!

Foto: shutterstock
BARBI OSTALA U DRUGOM STANJU! Čuvena lepotica prošetala TRUDNIČKI stomak! (FOTO)

Kako pišu strani mediji, slavna glumica Margo Robi (34) je u drugom stanju. Nekoliko izvora bliskih glumici je za "People" potvrdilo ovu vest. Čuvena "Barbi" čeka svoje prvo dete sa Tomom Ekerlijem, sa kim je u braku od 2016. godine.

Iako se glumica i njen suprug nisu oglašavali ovim povodom, ona je uslikana tokom vikenda kako šeta sa njim kraj jezera Komo. Nosila je kratku majicu, a video joj se stomak, koji ukazuje na to da je ona u drugom stanju.

Inače, mnoge je šokiralo to što Margo nije bila nominovana za Oskara za svoju ulogu u filmu "Barbi". Fanovi filma o najpopularnijoj lutki na svetu pobesneli su jer se među nominovanima nisu našle Margo Robi i rediteljka Greta Gerving.

Margo je tada istakla da rediteljka treba da se nađe među nominovanima jer "ono što je učinila je nešto što se događa jednom u karijeri, jednom u životu". 

- Nameravali smo da uradimo nešto što bi promenilo kulturu, uticalo na kulturu. I to smo uspeli, mnogo više nego što smo ikada sanjali. I to je zaista najveća nagrada koja može da proizađe iz svega ovoga - rekla je Robi.

Foto: shutterstock

Margo Robi

Zarada od 1,4 milijarde dolara na svetskim blagajnama prošle godine srušila je sve rekorde, time je "Barbi" trenutno film s najvećom zaradom koji je režirala jedna žena.

- Reakcije ljudi na film bile su naša najveća nagrada - dodala je glumica.

BONUS VIDEO: