DŽEJ LO PESMOM POTVRDILA DA JE "SINGL"? Usred priča o razvodu s Benom Aflekom, pevačica objavom na mrežama podgrejala SUMNJE!


IZVOR: Republika/M.B. - 08.07.2024 | 21:00


Lopezova je "spornu pesmu" podelila na svom Instagramu.

Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
DŽEJ LO PESMOM POTVRDILA DA JE "SINGL"? Usred priča o razvodu s Benom Aflekom, pevačica objavom na mrežama podgrejala SUMNJE!

Da li to Dženifer Lopez šalje poruku svojim fanovima i kroz pesmu otkriva istinu o svom ljubavnom životu zapitali su se mnogi nakon pevačicine objave na Instagramu. Naime, muzička zvezda je sa svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži podelila pesmu "Cambia el Paso", koja govori o "slobodi" i prihvatanju toga da se bude "singl". I sve to usred glasina o njenom razvodu od glumca Bena Afleka.

Džej Lo je objavila pesmu "Cambia el Paso" kako bi proslavila tri godine od njenog izlaska i to nakon što je raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom.

U prevodu sa španskog stihovi glase:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

"Njen život je sada bolji bez njega"/"Ne treba joj niko da joj bude dobro"/"Sada vodi ljubav sa kim želi"

O značenju ove pesme Lopezova je govorila 2021. godine.

Pesma govori o promeni i tome da nema straha da se takav korak napravi - rekla je ona i dodala:

- Samo napravi korak napred i uradi ono što treba da uradiš. Ako osećaš da nešto nije kako treba u tvom životu, samo napravi taj pokret i zapleši - rekla je tada pevačica.

U medijima se neprestano spekuliše o braku Dženifer Lopez i Bena Afleka, te se svaka objava pevačice i kretanje glumca pomno prate. Iako Džej Lo i Ben Aflek još nisu zvanično saopštili da se razvode, a pitanje je dana kad će to i javno obelodaniti. Međutim, ne žele da dođu u situaciju da se o razvodu oglašavju tik pred godišnjicu braka koju bi trebalo da proslave 18. jula.   

 

 

BONUS VIDEO: