POZNATI PEVAČ ZARADIO MILIONE NA SVADBI! Izveo svoje najveće HITOVE, bogataš ga POČASTIO - od sume će vam se zavrteti u glavi!


IZVOR: Republika/M.B. - 09.07.2024 | 17:00


Najmlađi sin Mukeša Ambanija, najbogatijeg čoveka u Indiji, i njegova verenica organizovali su paradu pop zvezda koje nastupaju na njihovom raskošnom venčanju i događajima pred venčanje.

Foto: Youtube.com/Justin Bieber
POZNATI PEVAČ ZARADIO MILIONE NA SVADBI! Izveo svoje najveće HITOVE, bogataš ga POČASTIO - od sume će vam se zavrteti u glavi!

Najbogatiji čovek u Indiji Mukeš Ambani ne štedi za gala venčanje svog sina, te je unajmio mnoge pop zvezde da svojom pesmom uveličaju ovaj događaj. Mnogi od njih već mesecima pevaju povodom velikog venčanja zakazanog za 12. jul, a među njima bio je i Džastin Biber, koji je otpevao svoje najveće hitove na svadbenom veselju i iz svečane sale izašao teži za 10 miliona dolara!

Foto: YouTube/Business Today/Printscreen

Mladenci

Kako prenose indijski mediji, Džastin je za ovaj nastup dobio mnogo više novca nego što on inače uzima za nastupe na privatnim događajima, što je od 2,5 do šest miliona dolara.

Biber je objavio na Instagramu fotografije i video snimke sa nastupa za mladence, njihovu porodicu i prijatelje u Mumbaju. 

 

 

Pevač  je proteklog vikenda bio gost na svečanosti povodom venčanja Ananta Ambanija, sina najbogatijeg čoveka u Aziji i njegove partnerke Radike Merčant. U Mumbaiju je nastupio pred indijskom elitom i izveo svoje najveće hitove, među njima "Baby", "Sorry", "Peaches" i brojne druge.

Poslednjih meseci se organizuju raskošne svečanosti povodom njihovog posebnog dana, a pre samog venčanja pred svoje goste dovešće Drejka, Adel i Lanu Del Rej.

Mesecima ranije, Rijana je održala svoj prvi celovečernji koncert posle mnogo godina na prvom slavlju para u martu, gde su takođe bili zakazani nastupi mađioničara Dejvida Blejna, Akona i brojnih bolivudskih izvođača.

 

 

U maju, par je imao drugi događaj pred venčanje koji je održan na i van kruzera u Italiji i uključivao je nastupe Dejvida Gete, Bekstrit Bojsa, Keti Peri, Andree Bočelija i Pitbula, prema Vanity Fair-u.

Prvom događaju pred venčanje u martu je prisustvovao veliki broj milijardera, uključujući Bila Gejtsa i Marka Zakerberga, kao i druge poznate ličnosti.

 

 

 

BONUS VIDEO: