DRAMA NA AERODROMU, UHAPŠENA BIVŠA RIJALITI ZVEZDA! Poznata preljubnica PRIZNALA KRIVICU , preti joj kazna zatvorom?!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 09.07.2024 | 21:00


Na teret joj se stravlja šverc nedozvoljrnih supstanci!

Foto: Linkedin
DRAMA NA AERODROMU, UHAPŠENA BIVŠA RIJALITI ZVEZDA! Poznata preljubnica PRIZNALA KRIVICU , preti joj kazna zatvorom?!

Žena koja se pojavila u poljskoj verziji popularnog rijalitija 'Ostrvo ljubavi' priznala je krivicu za šverc nedozvoljrnih supstanci, tačnije kokaina, vredne 53 miliona funti u Velikoj Britaniji, prenosi "Dejli mejl".

Magdalena Sadlo (29), pojavila se prošlog petka na sudu, gde se izjasnila krivom za trgovinu kokainom između marta 2022. i maja prošle godine. Policija ju je uhapsila nakon što je sletela na aerodrom Hitrou iz Dubaija, u okviru istrage kodnog naziva 'Operacija Matriks'.

Foto: Linkedin

Magdalena Sadlo

Zvezda 'Ostrva ljubavi' pojavila se u trećoj sezoni rijaliti programa 2021. godine i opisala je tada kao "spontanu, samouverenu plavušu na koju se uvek možete osloniti". Takođe se "pohvalila" da je pre pojavljivanja u emisiji "ukrala" dečka drugoj ženi. Reč je o emisiji u kojoj mladi traže ljubav, a pobednički par osvaja novčanu nagradu i status rijaliti zvezde.

U rijalitiju, Sadlo je dobila zadatak da namami muške takmičare da zbog nje napuste svoje partnere, ali je izbačena iz emisije jer su gledaoci oštro kritikovali njene "strašne usne" koje izgledaju "kao da ju je ubo roj pčela".

Sadlo se ranije bavila prodajom, a potom je početkom godine postala suosnivač kompanije za čarter luksuznih jahti u Dubaiju. !Specijalizovana za gostoprimstvo i VIP iskustva", kompanija "nudi sve na jednom mestu za iznajmljivanje čamaca i organizovanje događaja na njima", navodi mreža Linkedin.

Sadlo se trenutno nalazi u pritvoru, gde čeka presudu. Sudu je rečeno da su ogromne količine kokaina uvezene u Veliku Britaniju pre nego što ih je organizovana kriminalna organizacija distribuirala širom zemlje.

U martu ove godine devet muškaraca osuđeno je na ukupno više od 106 godina zatvora zbog umešanosti u trgovinu drogom.

BONUS VIDEO: