OPAKA BOLEST POKOSILA LEGENDARNOG PEVAČA! Muzičar iznenada preminuo, tragične vesti uznemirile javnost!


IZVOR: Republika/M. I. - 10.07.2024 | 11:04


Poznati muzičar izgubio bitku sa opakom bolešću.

Foto: pixabay.com
OPAKA BOLEST POKOSILA LEGENDARNOG PEVAČA! Muzičar iznenada preminuo, tragične vesti uznemirile javnost!

Svetska muzička scena nedavno je doživela veliki gubitak sa vestima o iznenadnoj smrti Džoa Bonsala, člana legendarnog kantri i gospel vokalnog kvarteta "Oak Ridge Boys". Bonsal, koji je bio poznat kao tenor vokal benda, preminuo je u utorak u 76. godini, nakon borbe sa Amiotrofičnom lateralnom sklerozom.

Legendarni Džo Bonsal je javno progovorio o svojoj borbi sa bolešću u januaru ove godine, najavljujući povlačenje sa turneje zbog zdravstvenih problema. Njegova hrabrost i snaga u suočavanju sa teškom dijagnozom ostavili su snažan utisak na fanove širom sveta.

Džo Bonsal se pridružio "Oak Ridge Boys" 1973. godine i tokom dugogodišnje karijere ostavio je neizbrisiv trag u kantri i gospel muzici. Njegov izuzetan talenat i predanost muzici bili su ključni faktori u uspehu benda.

Njegovo nasleđe dodatno je učvršćeno 2015. godine kada je zajedno sa trojicom kolega iz benda primljen u Kuću slavnih kantri muzike. Ova čast predstavlja priznanje za izuzetan doprinos kantri muzici i cementira Bonsalov status kao legendu u industriji.

Slavni Džo Bonsal će zauvek ostati upamćen po svojoj neumornoj strasti prema muzici i nezaboravnim nastupima sa "Oak Ridge Boys". Njegova muzika će nastaviti da živi i inspiriše ljude širom sveta, ostavljajući neizbrisiv pečat na muzičkoj sceni. Ove vesti zaprepastile su javnost, a brojni obožavaoci se javno opraštaju od slavnog muzičara.

BONUS VIDEO: