OVO SU SVI ČEKALI! Objava Dženifer Aniston za samo 24 sata "zaradila" MILION lajkova, PLJUŠTE ČESTITKE!


IZVOR: Republika/M.B. - 10.07.2024 | 23:00


Glumica je sa fanovima serije "The Morning Show" podelila važnu vest.

Foto: shutterstock
OVO SU SVI ČEKALI! Objava Dženifer Aniston za samo 24 sata "zaradila" MILION lajkova, PLJUŠTE ČESTITKE!

Popularna glumica Dženifer Aniston novom objavom "zapalila" je društvene mreže o čemu svedoči i činjenica da je za samo 24 sata "zaradila" milion lajkova na Instagramu. Dženifer je podelila srećne vesti i fanovima serije "The Morning Show", čiji je producent, otkrila da ovaj projekat dobija četvrti nastavak.

Fotografija sa kojom to zvanično potvrđuje slavna glumica je objavila na Instagramu, a oduševljeni pratioci su čestitali Anistonovoj na lepim vestima koje su svi priželjkivali.

Na novoj fotografiji koju je objavila popularna glumica, vidimo je sa koleginicama Riz Viterspun i Tig Notaro kako pokazuju svoje scenarije, pre nego što snimanje zvanično krene.

- Neka igre počnu - napisala je Dženifer.

Četvrta sezona najavljena je još u aprilu prošle godine, ali od tada nije bilo mnogo reči o tome. Sada je zvanično potvrđeno da će je biti, kao i da snimanje uskoro počinje.

Inače, serija slavne Dženifer "The Morning Show" suočiće se sa serijom "3 Body Problem" njenog bivšeg supruga Breda Pita u borbi za nagradu Emi. Dodela će biti održana u septembru, a mnogi strahuju kako će izgledati kada se bivši supružnici nađu "prsu u prsa" na crvenom tepihu, sada kao ljuti rivali.

Foto: Profimedia

Bred Pit i Dženifer Aniston

Nominacije za Emi za 2024. biće objavljene 17. jula, a ceremonija će biti održana 15. septembra.

Dženifer (55) bi verovatno mogla da dobije nominaciju i za najbolju glumicu u drami za ovu seriju. Ako serija Apple+ bude nominovana za najbolju dramsku seriju, ona bi takođe mogla da ponese nagradu kao izvršni producent.

BONUS VIDEO: