KOMENTARISAO NJEN IZGLED! EVO ŠTA je Novak Đoković rekao princezi Kejt kad mu je URUČIVALA TROFEJ!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 15.07.2024 | 16:45


Ovo je drugo pojavljivanje princeze u javnosti otkako je otkrila da ima karcinom!

Foto: Tanjug/AP
KOMENTARISAO NJEN IZGLED! EVO ŠTA je Novak Đoković rekao princezi Kejt kad mu je URUČIVALA TROFEJ!

Novak Đoković je na konferenciji za medije otkrio što je rekao Kejt Midlton dok mu je uručivala trofej na  prestižnom takmičenju, Vimbldonu.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Naš najbolji teniser izgubio je u finalu Vimbldona od Španca Karlosa Alkaraza, koji je drugu godinu zaredom osvojio najdragocjeniji trofej u teniskom svetu.

Trofeje je Alkarazu i Đokoviću uručila princeza od Velsa Kejt Midlton, koja se drugi put pojavljuje u javnosti otkako je otkrila da ima rak, a koja je na Vimbldon došla sa ćerkom princezom Šarlot i sestrom Pipom Midlton. Ona je sa širokim osmehom na licu uručila trofej Đokoviću, a on joj se i naklonio, a na konferenciji za novinare posle meča otkrio je šta je rekao princezi.

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton

- Rekao sam joj da mi je drago što vidim da je dobro, da izgleda zdravo. Dobra vest je i za ovu zemlju i za Vimbldon, da je princeza tu, naravno, sa članovima porodice. Velika podrška Na ovom turniru znam i da njena sestra dugo igra tenis, tako da oni zaista cene i vole igru. Razumeju tenis, što je sjajno. Divno je imati takvu podršku kraljevske porodice - rekao je Đoković dodajući da je privilegija ponovo sresti princezu, prenosi "showbuzz.dnevnik.hr".

Kejt već nekoliko godina deli trofeje pobednicima Vimbldona, kao pokrovitelj "All England Cluba", a tu ulogu je nasledila od pokojne kraljice Elizabete Druge. Ovo uključuje njeno prisustvo na utakmicama kako bi svake godine podigla profil turnira. Tu je i dobrotvorni aspekt uloge, podržan od Vimbldonske fondacije, koji od nje zahteva da posećuje lokalne inicijative i sportske programe, kao i da se bavi mladima. Podsetimo, princeza je krajem marta putem snimka objavila da je na preventivnoj hemoterapiji jer se leči od karcinoma, a pre toga je imala operaciju abdomena. Od Božića prošle godine Kejt nije imala nikakve zvanične angažmane, ali se 15. juna prvi put pojavila u javnosti posle operacije i lečenja povodom rođendanske parade njenog svekra, kralja Čarlsa.

BONUS VIDEO: