NASTRADAO POZNATI PEVAČ OD STRUJNOG UDARA! Bizarna smrt će vas NAJEŽITI DO KOSTIJU: Fan ga zagrlio u MOKROJ majici (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 20.07.2024 | 11:05


Policija se odmah umešala kako bi istražila stravičnu tragediju!

Foto: Printscreen/Instagram/sasaki.cantor
NASTRADAO POZNATI PEVAČ OD STRUJNOG UDARA! Bizarna smrt će vas NAJEŽITI DO KOSTIJU: Fan ga zagrlio u MOKROJ majici (FOTO)

Brazilski pevač Ajres Sasaki preminuo je tokom koncerta u brazilskom gradu Salinopolisu, prenosi magazin "People". Naime, tokom nastupa, jedan obožavalac mu je prišao i zagrlio ga, nakon čega je došlo do smrtonosnog strujnog udara zbog spoja mokre odeće obožavaoca i električnog kabla u blizini.

Kako se dalje navodi, muzičar je na mestu preminuo, a policija istražuje ovaj tragičan incident. Detalji o tome zašto je obožavalac bio u mokroj odeći zasad nisu poznati, a hotel u kom je koncert održan izrazio je podršku Ajresovoj porodici i najavio saradnju s nadležnim službama kako bi se razjasnilo šta se tačno dogodilo.

- Podrška smo njegovoj porodici i preduzimamo sve potrebne mere. Sarađujemo s nadležnim službama u cilju pravilnog razjašnjenja događaja - navodi se u saopštenju, nakon čega se za medije oglasila i porodica pokojnog pevača:

Foto: Printscreen/Instagram/sasaki.cantor

Umro pevač Ajres Sasaki usled strujnog udara

- Kontaktiramo ljude koji su bili s njim u tom trenutku kako bismo otkrili šta se sve dogodilo. Sve informacije ćemo navesti u saopštenju koje ćemo poslati novinarima.

Ajres Sasaki bio je pevač, arhitekta i urbanista, a njegovi prijatelji su ga opisali kao izuzetnu osobu i velikog profesionalca. Iza sebe je ostavio suprugu Marijanu, s kojom je bio u braku 11 meseci. Nakon njegove tragične smrti, supruga se putem Instagrama zahvalila na podršci koju je dobila od ljudi širom sveta u ovim teškim trenucima.

Foto: Printscreen/Instagram/sasaki.cantor

Pevač Ajres Sasaki sa svojim bendom

- Želela bih vam zahvalim za svaku poruku ljubavi i utehe, za svaku molitvu u ovom teškom vremenu kroz koje prolazimo”, napisala je, prenose mediji. “Nisam još uspela da pročitam sve poruke, ali odgovoriću na svaku. Hvala vam - poručila je ona putem pomenute društvene mreže.

BONUS VIDEO: