PRONAĐEN TESTAMENT ŠENON DOERTI, ŠOKANTNI DETALJI IZAZVALI UZBUNU! Ko će naslediti vrtoglavu sumu novca?!


IZVOR: Republika/M. I. - 20.07.2024 | 20:30


Šokantna istina o bogatstvu preminule Šenon Doerti!

Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Kramer, file
PRONAĐEN TESTAMENT ŠENON DOERTI, ŠOKANTNI DETALJI IZAZVALI UZBUNU! Ko će naslediti vrtoglavu sumu novca?!

Nakon tragične smrti glumice Šenon Doerti, javnost se pita kome će pripasti njeno bogatstvo. Poznata po ulozi Brende Volš u seriji "Beverli Hils 90210", Doerti je dugi niz godina bila u javnosti zbog borbe sa rakom dojke. Njena borba sa bolešću i razvodom od supruga Kurta Isvarijenka dodatno su zapalili interesovanje medija i javnosti za njenim privatnim životom.

Prema dostavljenim dokumentima, Doerti je otkrila da je zarađivala prosečno 21.000 dolara mesečno. Takođe, posedovala je značajna sredstva u banci i investicijama, ali je istovremeno imala i značajne dugove, uključujući hipoteku od 3 miliona dolara. Navedeni troškovi, poput plaćanja hipoteke i drugih životnih troškova, ukazuju na visok standard života koji je vodila.

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti

 

Tokom brakorazvodne parnice, Doerti je optužila svog bivšeg supruga da je odlagao razvod kako bi izbegao finansijske obaveze prema njoj. Tvrdila je da nije dovoljno obaveštena o finansijskom statusu supruga, ističući njegovu prosečnu godišnju zaradu u poslednje tri godine njihovog braka. Ove optužbe dodatno su zakomplikovale situaciju oko njenog nasledstva.

Iako se spekulisalo o vrednosti njenog bogatstva, tačna suma nije poznata. Prema nekim izvorima, procenjuje se da je njen imetak vredeo oko 5 miliona dolara. Međutim, konačna suma i raspodela nasledstva još uvek nisu javno objavljeni, ostavljajući prostor za dalje spekulacije.

- Moji mesečni troškovi premašuju 54.660 dolara. U 2023. samo su moji medicinski troškovi iznosili 21.640 dolara. Budući da ove godine nisam radila, više neću imati pravo na sindikalno zdravstveno osiguranje i ta će se brojka dramatično povećati - istakla je tada.

BONUS VIDEO: