TREJLER ZA FILM "DŽOKER 2" SRUŠIO INTERNET! Pao poljubac Lejdi Gage i Hoakina Finiksa!


IZVOR: Republika/M.B. - 23.07.2024 | 20:00


Za samo nekoliko desetina minuta prikupio je više desetina miliona pregleda.

Foto: Foto printskrin/youtube.com/Warner Bros. Pictures
TREJLER ZA FILM "DŽOKER 2" SRUŠIO INTERNET! Pao poljubac Lejdi Gage i Hoakina Finiksa!

Novi trejler za film "Joker: Folie a Deux", nastavak popularnog "Džokera", objavljen je danas i odmah srušio internet budući da je za samo nekoliko desetina minuta prikupio više desetina miliona pregleda. U njemu ponovo možemo da vidimo hemiju Hoakina Finiksa i Lejdi Gage

Trejler je objavljen na različitim platformama, uključujući i društvene mreže i Jutjub kanale pevačice, ali i producentske kuće. U njemu čujemo spikere koji govore o zločinima Artura Fleka, odnosno Džokera, i kako ga deo društva smatra junakom, dok gledamo kako naslovnog lika policija vozi na suđenje. Ulice su pune demonstranata koji kliču njegovo ime, a onda čujemo Harli Kvin, koju tumači Lejdi Gaga: "Kad sam prvi put videla Džokera, nisam se osećala toliko usamljeno".

 

 

U nastavku trejlera vidimo i njihove poljupce, ali i nikad mršavije Hoakinovo telo. 

„Joker: Folie a Deux“, muzički nastavak Džokera u kojem glume oskarovci Hoakin Feniks i Lejdi Gaga, svoju premijeru imaće 4. oktobra ove godine.

U nastavku se Feniks vraća kao Artur Flek, ambiciozni stendap komičar koji je postao negativac, i Lejdi Gaga kao dr Harlin Kvinzel, psihijatar zadužen za lečenje Fleka u azilu Arkam, koja se zaljubljuje u njega i postaje njegova saučesnica Harli Kvin.

Foto: Profimedia/Jeffrey Mayer/imago stock&people, ANGELA WEISS/AFP, Valerie MACON/AFP

Lejdi Gaga

Za razliku od prvog dela Džokera, „Joker: Folie a Deux“ će biti mjuzikl i očekuje se da će uključivati 15 pesama, navodi „Variety“, a većina njih će biti obrade već postojećih pesama, uključujući „That’s Entertainment“ iz mjuzikla „The Band Vagon“ iz 1953. godine, koji je takođe bio slavan mjuzikl, a koji je otpevala Džudi Garland.

Film "Džoker", dobitnik Zlatnog lava na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, zaradio je više od milijardu dolara širom sveta i predvodio je Oskara sa 11 nominacija.

PREMIJERA NA VENECIJANSKOM FESTIVALU

Kao i uvek, Filmski festival u Veneciji obeležiće dolasci velikih zvezda na Lido, a među njima će ove godine biti Lejdi Gaga, Hoakin Finiks, Džulijan Mur, Tilda Svinton, Anđelina Džoli, Bred Pit i mnogi drugi, piše „Varajeti“.

Tod Filips će predstaviti film „Džoker 2“ sa Hoakinom Finiksom i Lejdi Gagom, nastavak ostvarenja koje je nagrađeno Zlatnim lavom.

Izabel Iper predsedavaće glavnim žirijem, a 81. Filmski festival u Veneciji održaće se od 28. avgusta do 7. septembra.

 

 

 

BONUS VIDEO: