VUKAO ŽENE DA MU SEDNU U KRILO, LJUBIO STATISTKINJE DA BI IH OPUSTIO ZA SNIMANJE?! Isplivali šokantni dokazi protiv Frensisa Forda Kopole! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M.B. - 29.07.2024 | 23:00


Po objavljivanju filma "Megalopolis" čuvenog italijanskog reditelja, odjeknule su priče da je Kopola na setu uznemiravao nekoliko žena, a sada se pojavio i video-snimak na kojem se vidi kako Kopola ljubi jednu od devojaka na setu.

Foto: Credit:DGP/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency Marina Takimoto / Zuma Press / Profimedia
VUKAO ŽENE DA MU SEDNU U KRILO, LJUBIO STATISTKINJE DA BI IH OPUSTIO ZA SNIMANJE?! Isplivali šokantni dokazi protiv Frensisa Forda Kopole! (VIDEO)

Nedolično ponašanje Frensisa Forda Kopole prilikom snimanje njegovog najnovijeg filma "Megalopolis", koji je doživeo svetsku premijeru na ovogodišnjem Kanskom festivalu, najpre se završavao samo na rečima neimenovanih očevidaca, a sada je isplivao i snimak na kojem se vidi kako slavni reditelj ljubi jednu od devojaka na setu. Snimak je obišao svet i postao viralan na društvenim mrežama, a Kopolin portparol je odbio da komentariše tvrdnje o ponašanju svog klijenta.

Izvršni producent Daren Demetre naveo je u saopštenju da je to bio "Kopolin način da inspiriše i uspostavi klubsku atmosferu".

- Nisam svestan nikakvih žalbi o uznemiravanju ili lošem ponašanju tokom čitavog projekta - dodao je Demetre.

Kada je junu Njujork tajms kontaktirao Kopolu i upitao ga o optužbama, slavni reditelj je rekao:

 

 

- Majka mi je rekla da ako se nabacuješ ženi, to znači da je nepoštuješ. Devojke koje su mi se dopadale, sigurno nisam omalovažavao. Previše sam stidljiv - rekao je nedavno Kopola.

Časopis Varajeti objavio je video-snimak koji je napravio jedan članova filmske ekipe tokom snimanja filmske scene u noćnom klubu.

Gardijan je ranije objavio da se 85-godišnji reditelj nedolično ponašao na setu tokom snimanja filma, vukući žene da mu sednu u krilo i ljubeći statistkinje kako bi im "pomogao da postignu potrebno raspoloženje za scenu“.

Izvori kažu da je Kopolino ponašanje često bilo neprofesionalno, da je skakao i grlio i ljubio žene, a dešavalo se da slučajno upadne u kadar i uništi ga.

Navodno, nakon više pokušaja snimanja jedne scene, Kopola je rekao u mikrofon: "Izvinjavam se, ako dođem do vas i poljubim vas. Znajte da je to za moje zadovoljstvo.“

 

 

BONUS VIDEO: