NE MOŽE BEZ SRPSKIH SPECIJALITETA! Dua Lipa uhvaćena kako krka na Kosovu: "ĆEVAPI SU NAJBOLJA STVAR"!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 01.08.2024 | 23:30


Sada čitav svet želi da se omrsi ćevapčićima!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock
NE MOŽE BEZ SRPSKIH SPECIJALITETA! Dua Lipa uhvaćena kako krka na Kosovu: "ĆEVAPI SU NAJBOLJA STVAR"!

Pevačica Dua Lipa, koja ima 28 godina, nedavno je obradovala svoje obožavaoce prisustvom na festivalu u Prištini, gde se opuštala u društvu poznanika, prijatelja i svog partnera Kaluma Tarnera.

Ovaj događaj, na kojem je Dua bila prisutna, bio je prilika da uživa u dobroj atmosferi i ukusnoj hrani, među kojima su se posebno istakli čevapi, što je pevačica i naglasila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

- Do iduće godine - napisala je pevačica u objavi koja je za kratko vreme zapalila društvene mreže.

Dua Lipa nije propustila priliku da se upusti u ples, fotografisanje i uživanje u lokalnim specijalitetima. Na društvenim mrežama, gde je podelila delić atmosfere festivala sa svojim fanovima, pohvalila je čevape koje je probala. Komentari njenih obožavalaca odražavaju oduševljenje ovom gastronomskom avanturom:

"Ćevapi su najbolja stvar", "Veliko da za te ćevape", i "Hoću da probam te male kobasice", samo su neki od komentara.

Za Kaluma Tarnera, ovo je bila prva poseta Kosovu, dok je Dua Lipa, koja je rođena u Londonu, sa samo 11 godina preselila u Prištinu. Nakon nekoliko godina, uspela je da ubedi roditelje da se vrate u London kako bi nastavila svoj muzički put.

Foto: shutterstock

Dua Lipa

Dua Lipa je započela svoju muzičku karijeru objavljivanjem obradama pesama na Jutjubu i Saund klaudu. Danas, njeni uspešni hitovi uključuju pet pesama koje su se našle među prvih deset na Bilbord Hot 100 listi, što je ogroman uspeh i potvrda njenog muzičkog talenta i posvećenosti.

BONUS VIDEO: