ALBANSKA PROVOKATORKA SRAMNO UDARILA NA SRBE! Mrzi nas iz DNA DUŠE, hoće da nam UZME KOSOVO - pokazala SIMBOL od kog podilazi jeza (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 03.08.2024 | 11:30


Skandalozan potez pevačice razbesneo naš narod!

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP
ALBANSKA PROVOKATORKA SRAMNO UDARILA NA SRBE! Mrzi nas iz DNA DUŠE, hoće da nam UZME KOSOVO - pokazala SIMBOL od kog podilazi jeza (FOTO)

Britanska pevačica albanskog porekla, Dua Lipa, nedavno je boravila na Kosovu i Metohiji, tačnije u Prištini, kako bi posetila festival "Sunny Hill" festival, koji je inače vođen pod njenom organizacijom. Tokom boravka na Kosmetu, skandalozna pevačica je aktivno učestvovala u događajima i radovala se druženju sa porodicom, dečkom i prijateljima, međutim, ni ovog puta nije izostala provokacija na račun srpskog naroda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Naime, Dua je sa festivala aktivno delila utiske i izveštalava svoje pratioce putem društvene mreže Instagram, ali je jedan od njenih sramnih poteza ponovo izazvao lavinu na internetu. U nekoliko navrata, pevačica je rukama pokazivala simbol "dvoglavog orla", koji inače označava nedopustivo skrnavljenje Srba i naše zemlje. POGLEDAJ GALERIJU

Kako je pokazala u nizu fotografija, iste silmoble nosili su i njeni prijatelji, a nije propustila ni priliku da usred Kosoba i Metohije pokazuje silmbole tzv. "velike Albanije", poput grba i zastave, što je izazvalo oštre reakcije u komentarima ispod njene objave.

Inače, Dua Lipa, zajedno sa ocem Dukađinom, osnovala je muzički festival "Sunny Hill", koji se svake godine održava u Prištini. Na festivalu su nastupili brojni muzičari, a pevačica je kao domaćin sačekala i ugostila izvođače poput Bibi Rekse, Burna Boja, Stormzyja, DJ Snake-a, Black Coffee-a, The Martinez Brothers-a i mnoge druge.

BONUS VIDEO: