UZNEMIRUJUĆ SNIMAK, PUBLIKA ZABELEŽILA MOMENAT KADA JE PREMINUO NA BINI! Ovo je trenutak kada je popularnom muzičaru naglo pozlilo!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 31.08.2024 | 18:30


Veliki muzičar preminuo usred nastupa, a fanovi snimili užasnu scenu koja im se odvijala pred očima!

Foto: Youtube.com
UZNEMIRUJUĆ SNIMAK, PUBLIKA ZABELEŽILA MOMENAT KADA JE PREMINUO NA BINI! Ovo je trenutak kada je popularnom muzičaru naglo pozlilo!

Poslednji trenuci slavnog američkog repera Isaka Frimena, poznatijeg kao Fatman Scoop, zabeleženi su slučajno od strane publike koja je prisustvovala njegovom poslednjem nastupu.

Na koncertu u Konetikatu, Fatman Scoop je iznenada kolabirao, ostavljajući prisutne u šoku i neverici. Čitav događaj odigrao se oko 20.30 časova, a Scoop nekoliko trenutaka ranije bio pun energije i potpuno zanet nastupom. POGLEDAJ GALERIJU

Reakcija publike i pokušaji spašavanja

Nakon što je reper pao na binu, publika je odreagovala vrištanjem, a medicinski tim je odmah pritekao u pomoć. Lekari su pokušali da reanimiraju Fatmana Scoopa, ali nažalost, njihovi napori nisu urodili plodom. Hitna pomoć je odmah reagovala i prevezla ga u bolnicu, gde je nažalost samo potvrđena njegova smrt.

Reakcija menadžera i nesporan doprinos muzici

Fatman Scoop je ostavio dubok trag u muzičkoj industriji, a njegov menadžer Birč Majk je javno izrazio šok i tugu zbog gubitka. On je istakao da je Scoop bio ključan u njegovoj karijeri i da su zajedno proputovali ceo svet, nastupajući na najvećim muzičkim scenama. Ovaj emotivni oproštaj svedoči o tome koliko je Fatman Scoop bio cenjen i voljen u muzičkom svetu.

- Bez reči sam... Vodio si me po čitavom svetu i nastupao sam sa tobom na nekim od najvećih i najboljih bina na svetu. Stvari koje si me ti naučio napravile su od mene ovo što sam danas - napisao je Skupov menadžer i producent Birč Majk.

Veliki uticaj i saradnja sa hip-hop zvezdama

Tokom svoje karijere, Fatman Scoop je sarađivao sa brojnim hip-hop zvezdama, ostavljajući neizbrisiv pečat u muzičkoj industriji. Njegova saradnja sa Marajom Keri, Misi Eliot i drugim velikim imenima dodatno je učvrstila njegovu poziciju kao jednog od najuticajnijih repera svog vremena.

Uzrok smrti Fatman Scoopa još uvek nije poznat, ostavljajući javnost u neizvesnosti i tuzi zbog preranog odlaska jednog od najpoznatijih repera današnjice. Njegova muzika će ostati kao nasleđe koje je ostavio iza sebe, podsećajući sve na njegov neizmerni talenat i doprinos muzičkoj industriji.

BONUS VIDEO: