SMRT ČLANA PORODICE JE POTPUNO DOTUKLA! Nikol Kidman napustila festival ZBOG TRAGIČNE VESTI!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 08.09.2024 | 22:15


Glumica primila nagradu pa doživela šok!

Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
SMRT ČLANA PORODICE JE POTPUNO DOTUKLA! Nikol Kidman napustila festival ZBOG TRAGIČNE VESTI!

Glumica Nikol Kidman je ranije napustila Venecijanski filmski festival nakon primanja tužne vesti o smrti svoje majke, Džanel En Kidman.

Iako je bila nagrađena za najbolju glumicu za svoj novi film, tragična vest je potpuno skrhala, te je morala da napusti festival i uputi se porodici.

Bliska veza između majke i ćerke

Nikol Kidman (57) i njena majka bile su veoma bliske, te su često zajedno uživale u glumačkim zabavama i modnim revijama. Kidman je jednom prilikom izjavila da je odrasla uz majku i baku koje su volele modu i znale da šiju, te da je majka i dalje igrala važnu ulogu u mnogim njenim životnim izborima.

Foto: Credit: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

Nikol Kidman

Porodična privatnost u teškim trenucima

Izvor blizak Nikol Kidman je potvrdio smrt njene majke te istakao da je porodica slomljenog srca i da u ovom trenutku traži privatnost. Za sada nisu otkriveni drugi detalji oko Džaneline smrti, osim što je imala 84 godine.

Emotivna zahvalnost i osećaj gubitka

Nikol Kidman je izjavila da je u šoku i da je srceparajuće suočiti se sa gubitkom majke, ističući da je ova nagrada za nju.

- Ona me je oblikovala, vodila me i stvorila me. Veoma sam zahvalna što sam uspela da kažem njeno ime pred svima vama. Sukob života i umetnosti je srceparajući, a srce mi je slomljeno - govorila je glumica.

Ova tužna vest je sigurno potresla filmsku industriju i fanove Nikol Kidman, a njena emotivna izjava o gubitku majke sigurno će ostati upamćena kao izraz duboke ljubavi i poštovanja prema ženi koja je imala značajan uticaj na njen život i karijeru.

BONUS VIDEO: