SKANDALČINA! Brus Vilis IZBACIO Demi Mur iz testamenta, evo kome ide BOGATSTVO! ŠOK!


IZVOR: Republika/P. R. - 12.09.2024 | 13:30


Čuveni glumac šokirao javnost svojom odlukom!

Foto: Profimedia
SKANDALČINA! Brus Vilis IZBACIO Demi Mur iz testamenta, evo kome ide BOGATSTVO! ŠOK!

Glumac Brus Vilis već neko vreme se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemom - afazijom, koja je povezana sa oštećenjem mozga. Ova bolest utiče na njegove komunikacijske veštine i sposobnost govora, i naterala ga je da se povuče iz sveta glume.

Iako se bori sa ozbiljnom bolešću, Vilis nije sam u svom izazovu. Celokupna porodica, uključujući i bivšu suprugu, glumicu Demi Mur, pruža mu snažnu podršku u ovim teškim trenucima. Iako su razvedeni, njihov odnos je i dalje veoma dobar, međutim, javnost je ostala zabezeknuta nakon saznjanja da je proslavljeni glumac doneo odluku da je izbaci iz testamenta.

Foto: printscreen/youtube.com

Brus Vilis sa bivšom ženom Demi Mur

Naime, prema informacija koje su dospele u javnost, iako su u dobrim odnosima, Brus je rešio da veći deo svog bogatstva ostavi svojoj sadašnjoj partnerki Emi Heming i njihovim dvema ćerkama, kako bi osigurao da njegove najmlađe ćerke budu finansijski obezbeđene, dok su njegove tri starije ćerke iz braka sa glumicom, Rumer, Skaut i Talula, tokom života već dobijale značajnu podršku. 

- Brus hoće da bude siguran da je su njegove najmlađe ćerke osigurane, a da su Rumer, Skaut i Talula tokom života dobijale najbolje od onoga što je on mogao finansijski da im ponudi - rekao je izvor, prenosi "Marca".

Foto: Instagram.com

Brus Vilis sa suprugom Emom Heming

Brus je, navodno, promenio testament nakon što se oženio Emom, a kasnije ga je opet izmenio kad mu se zdravlje pogoršalo.

BONUS VIDEO: