PRONAĐEN MRTAV POPULARNI GLUMAC: Najpoznatiji negativac bio umešan u ZASTRAŠUJUĆE priče!


IZVOR: Republika/M. I. - 19.09.2024 | 11:24


Tuga u svetu glume, vest o smrti saopštila njegova koleginica.

Foto: pixabay.com
PRONAĐEN MRTAV POPULARNI GLUMAC: Najpoznatiji negativac bio umešan u ZASTRAŠUJUĆE priče!

Legendarni glumac Džefri Hinslif, poznat po ulozi Dona Brenana u popularnoj britanskoj seriji "Ulica krunisanja", preminuo je u 87. godini. Njegova koleginica Helen Vort oprostila se od legende, opisujući ga kao divnog i tihog čoveka koji će nedostajati svima.

- Džef je bio divan, tih čovek koji će nam svima nažalost nedostajati - izjavila je ona.

Helen Vort istakla je posebnu vezu koju je Džefri imao sa svojom koleginicom Lin Peri, ističući da je njihovo partnerstvo pružalo gledaocima ogromno zadovoljstvo tokom dugog niza godina. Njih dvoje su zajedno stvarali nezaboravne trenutke na malim ekranima.

Džefri Hinslif je postao poznat po ulozi Dona Brenana, negativca koji je bio umešan u priču koja je uključivala kidnapovanje i pokušaj ubistva. Njegova uloga u "Ulici krunisanja" ga je učinila jednim od najupečatljivijih negativaca televizijskog sveta, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima gledalaca.

Pre nego što je postao poznat po ulozi Dona Brenana, Džefri je preuzeo uloge drugih likova na sceni. Njegova višedecenijska karijera obuhvatala je različite uloge koje su pokazale njegovu izuzetnu glumačku raznolikost.

Džefri Hinslif će zauvek ostati upamćen kao nezaboravan glumac koji je svojom pojavom na malim ekranima ostavio dubok trag u svetu glume. Njegovo nasleđe će živeti kroz njegove uloge i sećanja njegovih brojnih obožavalaca.

BONUS VIDEO: