PI DIDI PUCAO ŽENI U GLAVU! Žrtva ozloglašenog repera se oglasila nakon njegovog hapšenja: "OVO JE NAJBOLJI DAN U MOM ŽVIOTU!"


IZVOR: Republika/M.B. - 19.09.2024 | 15:30


Žrtva ozloglašenog repera oglasila se za medije povodom hapšenja Šona Didija Kombsa.

Foto: www.profimedia.rs
PI DIDI PUCAO ŽENI U GLAVU! Žrtva ozloglašenog repera se oglasila nakon njegovog hapšenja: "OVO JE NAJBOLJI DAN U MOM ŽVIOTU!"

Natanja Ruben, žena koja tvrdi da joj je Šon Didi Kombs pucao u lice 1999. godine, oglasila se nakon reperovog hapšenja i rekla da je to jedan od najboljih dana u njenom životu.

- Vest o njegovom hapšenju mi je prenela moja ćerka Nirvana. Rekla mi je:"'Mama, pogodi ko je u zatvoru." Pitala sam je li u pitanju neko iz grada, neko koga znamo. Ona mi je onda rekla da je reč o "nekom većem" - rekla je žrtva Pi Didija za Daily Beast.

Kako je rekla, ubrzo je shvatila da se reč o Didiju, pa je, kaže, radosno uzviknula:

- Hvala ti, milostivi Bože. Ovo je jedan od najboljih dana ikad!

Foto: Printscreen/Youtube/NewsNation

 

U decembru 1999. godine Natanja je bila u jednom noćnom klubu na Menhetnu sa svojom prijateljicom. U taj klub je iste večeri došao Pi Didi sa svojom tadašnjom devojkom Dženifer Lopez. U jednom trenutku Didi se posvađao s jednim dilerom i počela je pucnjava. Natanja je bila pogođena između očiju metkom sa šupljim vrhom.

I danas tvrdi da je okidač povukao Didi.

- Gledala sam ga, videla sam to svojim očima - rekla je ona.

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug/AP

 

Reper je potom s ekipom potom pobjegao iz kluba, ali ih je uhvatila policija. Na kraju, za ovo delo nije odgovara. Povređenoj ženi hirurzi nisu mogli sigurno da uklone ostatke metka sa njenog lica kako bi dokazali da se podudaraju s oružjem koje je pronađeno kod Didija, pa je na kraju njegov kolega Barou osuđen na 10 godina zatvora. 

Podsećamo, Pi Didi je uhapšen i zadržan u pritvoru bez mogućnosti plaćanja kaucije, a sve zbog optužbi za trgovinu ljudima povezanu sa seksualnom eksploatacijom. Reper se pred sudom izjasnio da nije kriv za dela koja mu se stavljaju na teret, ali će prema odluci suda do daljeg ostati u pritvoru.

 

 

BONUS VIDEO: