POZNATA GLUMICA USNIMLJENA U VRELOJ AKCIJI SA BIVŠIM MUŽEM NAJBOLJE DRUGARICE: Pitala je za DOZVOLU pre nego što je LEGLA preko njega (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 19.09.2024 | 17:30


Ljudi gledaju i trljaju oči u neverici!

Foto: Ariana Ruiz / Zuma Press / Profimedia
POZNATA GLUMICA USNIMLJENA U VRELOJ AKCIJI SA BIVŠIM MUŽEM NAJBOLJE DRUGARICE: Pitala je za DOZVOLU pre nego što je LEGLA preko njega (FOTO)

Nikol Kidman i Lijev Šrajber nedavno su privukli pažnju javnosti zbog vruće scene intimnog odnosa koju su snimili za Netfliksovu hit seriju "The Perfect Couple" (eng. "Savršeni par"). Iako su glumci profesionalno odradili zadatak, mnogi fanovi nisu mogli da ne primete zanimljivu vezu između njih dvoje van ekrana – Lijev je, naime, bivši partner glumice Naomi Vots, Nikoline bliske prijateljice.

Foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Naomi Vots

Naime, Naomi i Lijev su bili u vezi od 2005. do 2016. godine i imaju dvoje dece zajedno. Stoga je scena između Nikol i Lijeva u popularnoj seriji izazvala dosta komentara na društvenim mrežama, a neki su se pitali kako je atmosfera na snimanju bila s obzirom na tu činjenicu. Mnogi su spekulisali da bi snimanje moglo biti neprijatno zbog dugogodišnjeg prijateljstva između Nikol i Naomi, koje traje više od 30 godina.

"Gledao sam prvu epizodu "The Perfect Couple" i odjednom sam se setio da je Šrajber koji glumi muža Nikol Kidman, bio u vezi sa Naomi Vots, jednom od njenih najbližih prijatljica.... vau", "Moramo da pričamo o tome kakav je doživljaj bilo snimanje za Nikol i Lijeva s obzirom na to da se on rastao od njene najbolje prijateljice", "Pitam se kakva dinamika je bila među njima jer je ona najbolja prijateljica njegove bivše", komentarisali su gledaoci.

Foto: NIJO / Backgrid UK / Profimedi

Naomi Vots i Nikol Kidman se druže već 30 godina

Tokom Međunarodnog filmskog festivala u Torontu, Naomi je prokomentarisala ovu situaciju, otkrivši da ju je koleginica unapred pitala za mišljenje o tome da glumi ljubavni par sa njenim bivšim partnerom. "Uvek proverimo jedna sa drugom, mi smo najbolje prijateljice", rekla je Naomi za "Entertainment Weekly", dodajući da je bilo vrlo pažljivo od Nikol što je tražila njeno mišljenje pre nego što je prihvatila ulogu.

Naomi još nije stigla da pogleda seriju, ali je izjavila da jedva čeka da je vidi jer je čula odlične kritike. "Očajnički želim da pogledam jer su svi oduševljeni. Upravo je premijerno prikazana pre dva dana. Jako se radujem tome. Videla sam najavu. Izgleda fantastično", izjavila je Naomi.

Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Nikol Kidman i Lijev Šrajber

Podsetimo, Naomi Vots je trenutno u braku sa glumcem Bilijem Krudapom, dok je Lijev Šrajber nedavno oženio Tejlor Najsen, s kojom je dobio dete.

BONUS VIDEO: