TVRDIO DA JE BIO ROB POZNATOG REPERA, svi su okretali glavu! Nakon HAPŠENJA sve isplivalo na videlo!


IZVOR: Republika/M. P. - 21.09.2024 | 11:00


Pričao je da je imao intimne odnose s Pi Didijem i njegovom bivšom devojkom Kasandrom Kesi Venturom.

Foto: www.profimedia.rs
TVRDIO DA JE BIO ROB POZNATOG REPERA, svi su okretali glavu! Nakon HAPŠENJA sve isplivalo na videlo!

Nedavno hapšenje hip-hop mogula Šona Kombsa, poznatijeg kao Pi Didi i Paf Dedi, izazvalo je značajnu pažnju javnosti. Naime, Kombs se trenutno nalazi u pritvoru u Njujorku pod optužbama za seks trafiking, reketiranje i prevoz radi bavljenja prostitucijom. 

Sudija je odbio njegov zahtev za puštanje uz kauciju od 50 miliona dolara, što je dodatno podgrejalo interesovanje za ovaj slučaj. 

Foto: www.profimedia.rs

Pi Didi se trenutno nalazi u pritvoru

Takođe, mediji su se prisetili snimka iz 2018. godine na kojem se pojavljuje ispovest Džonatana Odija, koji tvrdi da je imao intimne odnose sa Pi Didijem i njegovom bivšom devojkom Kasandrom Kesi Venturom. Džonatan je bio uhapšen nakon što je pucao na jednom od golf terena u vlasništu Donalda Trampa.

Odi, nekadašnja zvezda filmova za odrasle, izneo je šokantne tvrdnje o svom odnosu sa Pi Didijem i Kasandrom Kesi Venturom. Tvrdio je da je bio njihov "seksualni rob" i da je bio primoran da učestvuje u njihovim intimnim odnosima. Dodatno je naveo da je konzumirao "tečni kokain" sa njima, kao i da je navodno dobio herpes od njih dvoje. Iako su ove tvrdnje tada bile odbačene od strane policije, sada su ponovo privukle pažnju javnosti u svetlu recentnih optužbi protiv Pi Didija.

Imao sam seks s Kesi i Šonom – rekao je Odi.

On bi masturbirao i pričao mi šta da radim s Kesi. Bio sam im kao seksualni rob. To sam bio za njih.

Optužbe Kesi Venture

Još jedan šokantan detalj koji je privukao pažnju jeste tužba Kesi Venture iz 2023. godine, u kojoj je tvrdila da ju je Pi Didi često fizički zlostavljao i prisiljavao da se upušta u seksualne odnose sa muškarcima, dok je on to ponekad snimao. Ove tvrdnje dodatno su kompromitovale reputaciju hip-hop mogula i unose dodatnu tenziju u već skandalozan slučaj.

U svetlu ovih šokantnih detalja, javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije oko hapšenja Pi Didija i ishod suđenja koje sledi.

Foto: John Palmer / imago stock&people / Profimedia

Kesi je ranije iznela skandalozne optužbe na Didijev račun

BONUS VIDEO: