NIŠTA BEZ ĆEVAPA! Kasandra uživala u srpskim specijalitetima, evo šta je prvo uradila po dolasku u Beograd! (FOTO)


IZVOR: Republika/M.B. - 24.09.2024 | 09:35


Slavna venecuelanska glumica prošetala je srpskom prestonicom i uživala u gastronomskim specijalitetima.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
NIŠTA BEZ ĆEVAPA! Kasandra uživala u srpskim specijalitetima, evo šta je prvo uradila po dolasku u Beograd! (FOTO)

Glumica Koraima Tores trenutno boravi u Beogradu, gde danas počinje sa snimanjem serije "Igra sudbine", čijoj se ekipi nakratko pridružila. U ovoj seriji slavna glumica, koja se proslavila ulogom Kasandre u istoimenoj telenoveli, igraće epizodnu ulogu, a za to vreme boraviće u našoj zemlji još dva dana.

Pre nego što počne sa radom pred kamerama Koraima je iskoristila vreme da prošeta srpskom prestonicom, pa je tako posetila Kalemegdan, Knez Mihailovu ulicu, a uveče je osetila noćni život Beograda u Skadarliji.

Foto: printskrin/instragram.com/lacoraima

 

Ipak, prvo što je Kasandra uradila po dolasku u našu zemlju bilo je isprobavanje gastronomskij specijaliteta, a posebno je uživala u ćevapima na kajmaku, što je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Foto: printskrin/instragram.com/lacoraima

 

Inače, Koraima Tores je smeštena u luksuznom hotelu i to u predsedničkom apartmanu, a produkciju će njeno gostovanje, navodno, koštati 30.000 evra. Po dolasku na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" Kasandru su dočekale mnogobrojne novinarske ekipe. Glumica je tom prilikom istakla da je veoma uzbuđena što je ponovo u Srbiji, u kojoj je boravila i 2017. godine.

Foto: printskrin/instragram.com/lacoraima

 

Jako sam srećna i uzbuđena, spremna sam na sve u Srbiji - kratko je rekla pri susretu sa našom ekipom, kojoj je slala poljupce.

Od ranije je poznato da Korima voli naš narod zbog gostoprimstva koje su joj Srbi i ranije pružali.

Foto: instagram.com/lacoraima

 

Podsetimo, slavna glumica je pilikom dolaska 2017. godine, osim Beograda, posetila i Novi Sad i Niš, a kako je tad rekla, Srbija ima specijalno mesto u njenom srcu.

Vidim da ste dobar narod, puno mi je srce i sve vas mnogo volim - kazala je ona tada.

 

 

BONUS VIDEO: