U KRVI MU JE PRONAĐENO NEKOLIKO VRSTA OPASNIH OPIJATA! Otkriveni šokantni detalji o smrti popularnog pevača!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 24.09.2024 | 23:55


Njegov tragični kraj ostavio je dubok trag u svesti čitave javnosti i podseća na važnost borbe protiv zavisnosti i mentalnih problema.

Foto: Credit: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
U KRVI MU JE PRONAĐENO NEKOLIKO VRSTA OPASNIH OPIJATA! Otkriveni šokantni detalji o smrti popularnog pevača!

Pevač Crazy Town-a, poznat i kao Šifti Šelok (Shifty Shellshock), preminuo je 24. juna 2024. godine u Koreatownu, Los Anđelesu, u svojoj 49. godini. Nakon tri meseca, uzrok smrti je konačno otkriven - uticaj fentanila, kokaina i metamfetamina, prenosi Dailymail.

Nažalost, smrt je navedena kao nesrećni slučaj. Shifty je bio poznat po svojim borbama sa zavisnošću i čak je učestvovao u rijaliti emisiji "Celebrity Rehab" tokom prve dve sezone 2008. godine.

Foto: Printscreen/youtube/official video

Shifty Shellshoc

Borba sa zavisnošću i porodični život

Shifty je ostavio trag svoje borbe sa zavisnošću, a svojoj porodici naneo veliku bol. Iza sebe je ostavio tri sina iz tri različite veze. Sa bivšom suprugom Melisom Binzer ima sina, sa Trejsi Šelor takođe ima sina, kao i sa modelom Jasmin Lenard. Njegovi problemi sa zavisnošću doveli su ga do hapšenja 2012. godine, kao i do incidenta u aprilu 2023. godine kada je u Myrtle Beach-u uhapšen zbog vožnje pod uticajem alkohola.

Problemi sa zakonom i konflikti unutar benda

Shifty je često bio uključen u probleme sa zakonom, uključujući pokušaj provaljivanja i prodaju i korišćenje narkotika. Takođe, konflikti unutar benda Crazy Town nisu bili retkost. Jedan od incidenata je bio fizički sukob između Shifty-ja i njegovog kolege iz benda Bobby Reeves-a. Nakon koncerta u Myrtle Beach-u, došlo je do fizičkog sukoba između njih dvojice, što je rezultiralo i hapšenjem Shifty-ja.

Muzička karijera i pad popularnosti

Crazy Town je postigao veliki uspeh početkom 2000-ih, posebno sa hitom "Butterfly" koji je bio broj jedan na Billboard Hot 100 listi. Međutim, nakon neuspeha njihovog drugog albuma "Darkhorse" 2002. godine, bend se raspao, da bi se ponovo okupili 2007. godine. Pored toga, Shifty je imao i solo karijeru, gde je sarađivao sa poznatim britanskim producentom Paul Oakenfold-om na pesmi "Starry Eyed Surprise" 2002. godine.

Iako je njegova muzička karijera imala uspone i padove, Shifty Shellshock će ostati upamćen po svojoj borbi sa zavisnošću, turbulentnom porodičnom životu, konfliktima unutar benda i problemima sa zakonom. Njegova smrt ostavlja trag i podseća nas na važnost borbe protiv zavisnosti i mentalnih problema.

BONUS VIDEO: