UZNEMIRUJUĆI SNIMCI! Omiljena grčka pevačica doživela MOŽDANI UDAR na sceni, u KRITIČNOM je stanju! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 26.09.2024 | 09:55


Hitno hospitalizovana, javnost zabrinuta za njeno stanje!

Foto: Shutterstock
UZNEMIRUJUĆI SNIMCI! Omiljena grčka pevačica doživela MOŽDANI UDAR na sceni, u KRITIČNOM je stanju! (VIDEO)

Grčka pevačica Kirijaki Papadopulu, poznatija kao Marinela, doživela je moždani udar tokom sinoćnjeg koncerta, što je izazvalo šok i zabrinutost među njenim obožavaocima. Marinela, koja ima 86 godina, i dalje je jedna od najpoznatijih grčkih narodnih pevačica i i dalje uspeva da okuplja publiku na svojim koncertima.

Nesreća na bini

Tokom sinoćnjeg nastupa, dok je pevala pesmu "Ja i ti", Marinela se onesvestila što je izazvalo paniku među publikom i prisutnim muzičarima. Kasnije je potvrđeno da je imala moždani udar i da je u kritičnom stanju. Snimak njenog pada na bini brzo se proširio društvenim mrežama, dodatno šokirajući i zabrinjavajući ljude širom Grčke.

Zabrinutost i reakcija publike

Neki od prisutnih tvrde da su primetili da Marinela nije delovala dobro i pre početka koncerta, opisujući njen izgubljeni pogled. Ova tužna situacija je izazvala veliku zabrinutost među obožavaocima pevačice, koji su odmah pritekli u pomoć kada je do nesreće došlo.

Marinelina karijera i značaj

Marinela je svoju muzičku karijeru započela još davne 1957. godine, a svojom harizmom i talentom uspela je da osvoji srca mnogih. Takođe, imala je čast da predstavlja Grčku na Pesmi Evrovizije, ostavljajući dubok trag u istoriji grčke muzike.

Stanje pevačice

Nakon što je hospitalizovana, Marinela se nalazi u kritičnom stanju, a njeno zdravstveno stanje izaziva veliku zabrinutost kako među njenim fanovima, tako i među muzičkim kolegama i javnošću generalno. Svi se nadaju brzom oporavku ove legendarne pevačice.

Ovaj tragičan događaj potresao je mnoge ljude širom Grčke, podsećajući nas na krhkost ljudskog života, ali i na veličinu i značaj Marineline muzičke karijere. Svi se nadamo da će se Marinela uskoro oporaviti i ponovo se vratiti svojoj publici sa svojom prepoznatljivom energijom i ljubavlju prema muzici.

BONUS VIDEO: