UDALA SE POZNATA PEVAČICA! Sudbonosno "DA" izgovorila u MOČVARI! ŠOK! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 27.09.2024 | 08:20


Svetska zvezda prvi put stala na "ludi kamen"!

Foto: Anna KURTH / AFP / Profimedia
UDALA SE POZNATA PEVAČICA! Sudbonosno "DA" izgovorila u MOČVARI! ŠOK! (FOTO)

Lana Del Rej, poznata američka pevačica, iznenadila je svoje fanove udajom za svog partnera, Džeremija Dufrena, nakon samo mesec dana od objavljivanja njihove veze. "Dejli Mejl" je izvestio da je par izgovorilo svoje zavete u močvari u Luizijani, istoj onoj gde Dufrene vodi popularne ture brodom kroz močvare. Venčanje se održalo na javnom dokovima, ukrašenim brojnim stolovima ispod belog šatora, stvarajući slikovit ambijent.

 

 

Na zanosnim fotografijama zabeleženim od strane "Dejli Mejla" Lana se vidi kako prolazi niz oltar sa buketom u ruci, u raskošnoj venčanici, sa kosom stilizovanom u kovrdžavi rep sa mašnom. S druge strane, Dufrene izgleda šarmantno u crnom odelu. Intimnom događaju prisustvovali su Lanaina sestra, Karolin Grant, i njen brat, Čarli Hil-Grant. Značajno je da je ovo prvi brak za Lanu, dok je Dufrene bio već jednom oženjen.

Ko je Džeremi Dufrene?

Džeremi Dufrene, novi suprug Lane Del Rej, je otac dvoje dece koji radi kao kapetan i vodič u Airboat Tours by Arthur. Ova agencija turistima pruža uzbudljivu priliku da plove močvarama Luizijane pune aligatora, pružajući jedinstveno i avanturističko iskustvo. Važno je napomenuti da Džeremi ima duboku strast prema aligatorima, što dodaje intrigantnu dimenziju njegovoj ličnosti. Par se prvi put sreo 2019. godine kada je Lana učestvovala u jednoj od tura močvarom, i od tada je njihov odnos procvetao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lanadelreyi1

 

BONUS VIDEO: