ŠIŠKE ISPOD MIŠKE! Holivudska lepotica ŠOKIRALA javnost fotografijama na društvenim mrežama! (FOTO)


IZVOR: Republika/M.B. - 30.09.2024 | 10:49


Hale Beri se potpuno transformisala zbog nove uloge.

Foto: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia
ŠIŠKE ISPOD MIŠKE! Holivudska lepotica ŠOKIRALA javnost fotografijama na društvenim mrežama! (FOTO)

Slavna glumica Hale Beri šokirala je pratioce na društvenim mrežama novim fotografijama na kojima pozira s podignutim rukama iznad glave, a ono što upada u oči jesu dlake ispod pazuha. Ovako nešto niko nije očekivao od holivudske lepotice, koja je poznata kao žena koja veoma vodi računa o svom izgledu i nije pobornim baš ovoliko prirodnog izgleda. Ipak, svi mogu da odahnu jer je reč "samo" o novoj ulozi.

Dobitnica Oskara je zbog novog glumačkog zadatka prošla kroz još jednu fizičku transformaciju. Hale Beri je rekla da je reč o jednoj od najkompleksnijih uloga koje je imala u karijeri i objasnila da je njeno "novo izdanje" zapravo za potrebe snimanja filma "Never let go".

Foto: Foto printskrin/instagram.com/halleberry

 

Uprkos objašnjenju njeni fanovi i pratioci na društvenim mrežama jasno su pokazali da im se novi izgled lepe glumice baš i ne dopada.

"Uplašila si me na trenutak," glasio je jedan od komentara.

"Nisam ljubitelj dlačica ispod pazuha kod žena," dodao je drugi.

"Mnogo je ovo dlaka," zaključio je treći. 

Međutim, iako mnogi nisu pokazali oduševljeni, među fanovima je bilo i onih kojima su se veoma dopale fotografije, pa kažu da je Hale atraktivna i u ovom izdanju.

Na njenom Instagramu je osvanuo snimak koji je ne prikazuje u najboljem izdanju, a nakon što su pratioci bili "zaslepljeni" dlakama ispod miške koje je ćuteći pokazala, pročitali su opis u kojem otkriva da je to perika, za potrebe snimanja filma.

 

 

BONUS VIDEO: