POLA SVETA LINČUJE NAJPOPULARNIJU PEVAČICU: Optužili je za NAJSTRAŠNIJE STVARI, njena reakcija će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 01.10.2024 | 14:00


Bijonse na udaru nekadašnjih fanova!

Foto: Schutterstock
POLA SVETA LINČUJE NAJPOPULARNIJU PEVAČICU: Optužili je za NAJSTRAŠNIJE STVARI, njena reakcija će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Obožavaoci su preplavili profil planetarno popularne pevačice Bijonse negativnim komentarima, sumnjajući da ima veze sa reperom Pi Didijem, koji je uhapšen pod ozbiljnim optužbama. Ovu informaciju prenosi portal "The Mirror US". POGLEDAJ GALERIJU

Naime, pevačicin muž, reper Džej Zi, deo je Didijevog najbližeg kruga, dok je Didi trenutno u pritvoru pre suđenja. Njih dvoje su u prijateljskim odnosima sa njim, a on je postao popularan devedesetih godina. Nakon hapšenja Didija zbog optužbi za trgovinu ljudima i iznudu, mnogi korisnici interneta počeli su da bombarduju pevačicin profil na društvenim mrežama zahtevajući da se izjasni o ovom pitanju.

Međutim, stvari su se otele kontroli, a teorije zavere preplavile su društvene mreže. Među stravičnim navodima su i ona da su oni uključeni u ubistvo popularnog repera Tupaka Šakura. Takođe, povezuju ih sa smrću pevačice Alije, koja je stradala u saobraćajnoj nesreći. Korisnici sve vreme sugerišu kako je ona "uklonjena" kako ne bi predstavljala pretnju popularnoj pevačici. Čak su se pojavili navodi da su Didi i Džej Zi uključeni u smrt Majkla Džeksona. Takođe, mnogi navode da su drugi pevači uplašeni, te da zbog toga često hvale Bijonse i pominju je i zahvaljuju joj se čak i kad sami dobiju nagrade.

"Jedva čekam da vidim kako će Džej-Zi odgovarati za sve koje je povredio," "Prodaja duše stvarno nije vredela, zar ne?", "Kako možeš da se diviš nekome ko učestvuje u destruktivnim stvarima?", pišu korisnici. Jedan od njih je napisao velikim slovima: "Želimo istinu."

Međutim, Bijonse i Džej-Zi se nišu našli u optužnici koju su tužioci podneli protiv Pi Didija. Oni nisu uhapšeni, niti optuženi za bilo šta od Didijevog hapšenja, ali ovo ne sprečava fanove da "bombarduju" njihove profile. Poznati par je izgubio nekoliko miliona folovera na društvenim mrežamna.

Pevačica nije davala izjave povodom novonastale situacije. Dok je jedni optužuju za skandalozne stvari, poznati brend farmerica profitirao je na njenoj popularnosti. Naime, ona se pojavila u novoj reklami poznatog brenda, a prodaja im je skočila za 20 odsto, kao i vrednost akcija.

BONUS VIDEO: