"NE ZNAM DA LI DA VRIŠTIM ILI POVRAĆAM I PLAČEM": Pevačici POZLILO nakon vesti da je njen kolega ZLOSTAVLJAO dečaka od devet godina!


IZVOR: Republika/M. P. - 02.10.2024 | 09:55


Azilija Benks se hitno oglasila na društvenoj mreži Iks!

Foto: shutterstock
"NE ZNAM DA LI DA VRIŠTIM ILI POVRAĆAM I PLAČEM": Pevačici POZLILO nakon vesti da je njen kolega ZLOSTAVLJAO dečaka od devet godina!

Slučaj američkog repera i producenta Šona Kombsa, koji je poznatiji kao Pi Didi, ne prestaje da šokira svet. Nakon što su se pojavili navodi da je zlostavljao i devetogodišnjaka, oglasila se poznata pevačica Azilija Benks. Ona je putem društvene mreže Iks poručila da je zgrožena.

- Devetogodišnjak? Da li me j*beno zezate? Ne znam da li da vrištim i slomim sve u ovoj kući ili da plačem i povraćam po zidovima - napisala je ona.

Advokat tužilaštva Toni Bazbi, juče je na konferenciji najavio nove tužbe u ime 120 žrtava slavnog repera, ali i istakao da će uskoro biti objavljena i imena drugih, javnih ličnosti koji su na neki način učestvovali u slučaju koji je zgrozio svet.

- Već je dug spisak, ali zbog prirode ovog slučaja želimo da budemo prokleto sigurni da smo u pravu - rekao je Bazbi i istakao da se na njemu nalaze dobro poznata imena ličnosti sa javne scene.

Foto: www.profimedia.rs

Pojavile su se nove optužbe na račun Pi Didija

Navodno bi prve tužbe trebalo da pristignu u narednih 30 dana, nakon čega je rekao da će otkriti njihova imena kasnijeg datuma. Dodatno je istakao da među onima koji optužuju Didija ima muškaraca, kao i da su se napadi odvijali u Njujorku, Kaliforniji, Džordžiji i na Floridi. Neke tužbe datiraju još iz 1991. godine, a među najmlađim žrtvama je devetogodišnjak, dok njih 25 tvrdi da je u trenutku napada bilo maloletno. Tužbe su uglavnom zbog seksualnog i fizičkog zlostavljanja, ali i navoda da je na žrtvama koristio drogu koja se koristi za omamljivanje konja.

BONUS VIDEO: