MISTERIOZNA SMRT POZNATOG GLUMCA! Ćerka posle 45 dana saznala da joj je otac preminuo, sumnja se da je ZLOSTAVLJAN!


IZVOR: Republika/M.B. - 04.10.2024 | 11:35


Džon Ejmos je preminuo 21. avgusta, a pre nekoliko dana javnost je obaveštena o njegovoj smrti.

Foto: Instagram
MISTERIOZNA SMRT POZNATOG GLUMCA! Ćerka posle 45 dana saznala da joj je otac preminuo, sumnja se da je ZLOSTAVLJAN!

Pre nekoliko dana svet je obišla vest da je glumac Džon Ejmos preminuo u bolnici u gradu Inglvud u Kaliforniji 21. avgusta. Mesec i po dana kasnije javnost je saznala za smrt glumca, ali je isto toliko vremena kasnije ovu vest primila i Džonova ćerka Šenon Ejmos. Ona se sada oglasila i javno postavila pitanje zašto se za smrt njenog oca saznalo 45 dana kasnije.

Džon Ejmos proslavio se ulogom u sitkomu "Good Times" i filmskoj franšizi "Princ otkriva Ameriku". Vest o Džonovoj smrt objavio je njegov sin Keli Kristofer K.C. Ejmos, a glumčeva ćerka Šenon je ostala šokirana. 

- Ostala sam bez reči. Naša porodica je primila tužnu vest da je moj tata Džon Ejmos, preminuo 21. avgusta. Skrhani smo i imamo toliko pitanja o tome kako se to dogodilo pre 45 dana, a saznali smo kroz medije kao i mnogi od vas - napisala je Šenon, pa dodala:

Foto: Instagram

Džon i Šenon Ejmos

- Ovo bi trebalo biti vreme odavanja počasti i slavljenja njegovog života, a mi se borimo s talasom emocija i neizvesnosti oko njegove smrti. Ipak, postoji neki privid mira u spoznaji da je moj otac konačno slobodan. Porodica i ja duboko cenimo vašu ljubav, pozive i poruke.

Zasad je nepoznato zašto je toliko vremena prošlo do objavljivanja smrti poznatog umetnika, kao i zašto njegova ćerka za to nije saznala odmah. U javnost su potom isplivali podaci o porodici Ejmos, koji bi mogli da budu deo odgovora na ovo pitanje.

Porodica Ejmos je u lošim odnosima najmanje godinu dana. Šenon je optužila brata da nije dao odgovarajuću zdravstvenu zaštitu njihovu ocu, pa je u objavi na Instagramu prošle godine napisala da je njen otac "žrtva zlostavljanja i financijskog iskorištavanja", ali su Keli Ejmos i Džon Ejmos to demantovali. 

Foto: Instagram

Šenon Ejmos

 

Šenon je rekla kako je "ustanovama u Koloradu i Nju Džersiju dostavila opsežnu dokumentaciju s ciljem da pokrenu istragu" o njenim tvrdnjama o zlostavljanju. Govorila je da je njen brat preuzeo kontrolu nad očevim životom i poslovima i tako ga izolovao od ostatka porodice. Policijska uprava Los Anđelesa istražila je tad slučaj, ali ga je zatvorila zbog nedostatka dokaza.

Potvrda o smrti slavnog glumca, koju je dobio Deadline, pokazuje da je Ejmos umro od prestanka rada srca u bolnici u Inglvudu, 21. avgusta u 17:18, a da je kremacija obavljena devet dana kasnije.

 

 

BONUS VIDEO: